Cristi Chivu, întrebat despre situația lui Radu Drăgușin după transferul la Tottenham: Și-a spus părerea sinceră

Cristi Chivu, întrebat despre situația lui Radu Drăgușin după transferul la Tottenham: Și-a spus părerea sinceră

Cristi Chivu (43 de ani), fostul căpitan al naționalei României și fost jucător la Ajax, AS Roma sau Inter, și-a spus părerea sinceră despre transferul lui Radu Drăgușin (22 de ani).

Tottenham l-a cumpărat pe Radu Drăgușin de la Genoa în schimbul unui „pachet” de 30 de milioane de euro, dar fundașul român a fost mai mult rezervă de când a ajuns în Premier League.

Florin Manea, agentul său, a dezvăluit pentru presa din Italia o discuție pe care a avut-o cu Cristi Chivu despre transferul lui Radu Drăgușin, în care fostul fundaș - acum antrenor la Inter Primavera - și-a spus părerea în privința mutării lui Drăgușin în Anglia.

ADVERTISING

„Drăgușin are nevoie de timp la Tottenham, dar se simte bine și așteaptă să joace. E normal, trebuie să își aștepte șansa. Vorbeam cu Chivu și mi-a spus că și el a pățit acelaași lucru la Ajax, când a rămas rezervă în primele luni.

Eu am încredere în Drăgușin, are un caracter impresionant”, a spus Florin Manea, la emisiunea „Si Gonfia la Rete”, de la Radio CRC, citat de Calcio Napoli.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!