Presa britanică, verdict interesant despre șansele la titularizare ale lui Radu Drăgușin la Tottenham

Presa britanică, verdict interesant despre șansele la titularizare ale lui Radu Drăgușin la Tottenham

Radu Drăgușin încă nu a apucat să bifeze niciun meci ca titular la Tottenham în Premier League, el fiind ținut pe bancă și în ultima partidă, un meci pierdut cu Wolverhampton, scor 1-2.

Fundașul central român, titular și la naționala României, a intrat pe final în trei dintre cele 6 partide jucate de Spurs după transferul său, iar în celelalte a rămas pe bancă.

Situația lui Drăgușin a fost analizată la rece de presa din Albion, care consideră totuși că în scurt timp tânărul internațional român va primi șansa sa de a fi titularizat: "Deoarece avea nevoie de întăriri în apărare, echipa l-a luat pe Drăgușin cu 30 de milioane. Din păcate, imediat după ce a semnat, Romero și Van de Ven și-au revenit după accidentări și și-au recăpătat locul în primul 11 al lui Tottenham. Va fi greu pentru Drăgușin să se impună în primul 11 în acest moment, deoarece locurile lui Romero și Van de Ven sunt atât de consolidate.

ADVERTISING

Însă, ei vor avea curând nevoie de odihnă, iar atunci va veni vremea lui Drăgușin și suntem siguri că el va apuca această șansă cu ambele mâini", au scris cei de la Spurs Web.

În clasament, Tottenham e pe locul 5, cu 47 de puncte, la două lungimi de Aston Villa, care ocupă ultimul loc de Champions League.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!