Dezvăluiri din anturajul Simonei Halep: "S-au făcut presiuni asupra ei, i-au dat garanții că o să se rezolve"

Dezvăluiri din anturajul Simonei Halep: "S-au făcut presiuni asupra ei, i-au dat garanții că o să se rezolve"

Ies la iveală noi detalii despre cazul de dopaj în care este implicată Simona Halep.

Fostul fotbalist Bogdan Stelea, un apropiat al Simonei Halep, susține că asupra sportivei au fost făcute presiuni din partea academiei Mouratoglou, de unde i s-a administrat colagenul care a dus la cazul de dopaj. Simonei i s-ar fi promis chiar garanții că va scăpa de suspendare.

„Încă de la început mi-a fost clar că nu a știut ce a luat. Eu nu cred că s-a dopat intenționat. Pentru mine este elocventă prima declarație pe care a dat-o, în momentul în care a zis că s-a simțit trădată. Declarația respectivă a dat-o la cald. Nu se aștepta sub nicio formă la așa ceva. Aceea a fost declarația care m-a făcut să mă gândesc că nu a știut ce se întâmplă cu ea.

ADVERTISING

După aceea s-a oprit, pentru că sunt convins că s-au făcut presiuni asupra ei. După cum o cunosc, făcând parte dintr-o echipă, a zis să nu facă anumite lucruri să-i pună într-o lumină proastă. Cei din staff probabil că i-au dat garanții că o să se rezolve în vreun fel. Eu cred că produsul respectiv a apărut ulterior. L-au găsit ca o scuză pentru ce i-au dat”, a spus Bogdan Stelea la „Fotbal Club” de la Digi Sport.

Amintim că ITIA a anunțat că Simona Halep a fost suspendată timp de patru ani pentru dopaj, după ce a comis două încălcări ale regulamentului anti-doping.

ADVERTISING

Decizia nu este definitivă, iar Simona Halep a anunțat deja că va face apel la TAS.

Simona are această problemă dupa ce la Academia Mouratoglou i s-a oferit un supliment denumit Schinoussa Keto MCT (Colagen).

Până la o decizie finală, Simona nu va putea să joace în competițiile oficiale.

"Continui să mă antrenez şi să fac tot ce stă în puterea mea să îmi exonerez numele de aceste acuzaţii false şi să revin pe teren. Intenţionez să fac apel la Tribunalul de Arbitraj Sportiv şi să urmez toate căile legale împotriva companiei care a produs suplimentele alimentare contaminate", a declarat Halep.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!