Presa din Germania publică o declarație a unei jucătoare care contestă rezultatul unui meci pierdut cu Simona Halep în 2015

Presa din Germania publică o declarație a unei jucătoare care contestă rezultatul unui meci pierdut cu Simona Halep în 2015

După Serena Williams, încă unei jucătoare îi este atribuită o declarație la adresa Simonei Halep.

Presa din Germania publică o declarație a Jelenei Jankovic, în care aceasta susține că ar trebui să primească titlul de la Indian Wells 2015, câștigat de Simona Halep în fața ei.

"Oamenii nu au vrut să recunoască, dar întotdeauna am știut că eu sunt adevărata câștigătoare de la Indian Wells 2015! Suspendarea Simonei demonstrează asta! Le mulțumesc fanilor care păstrează relevant hashtag-ul #JankovicWonIW15", a spus Jelena Jankovic, potrivit TennisNet.com, care citează presa din Serbia.

ADVERTISING

Simona Halep s-a impus la Indian Wells 2015 după ce a învins-o pe Jelena Jankovic cu 2-6, 7-5, 6-4, după un meci ce a durat aproape trei ore.

În setul secund, Jankovic a servit pentru victorie. Partida a fost tensionată, iar Jankovic a avut mai multe replici dure pentru Simona.

Planul lui Jankovic de a obține trofeul nu are nicio șansă de reușită. Simona a fost testată la Indian Wells 2015 și toate rezultatele au fost negative.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!