Chanda Rubin îi dă dreptate lui Tim Henman în cazul eliminării Simonei Halep de la Roland Garros

Chanda Rubin îi dă dreptate lui Tim Henman în cazul eliminării Simonei Halep de la Roland Garros

Fosta mare jucătoare americană Chanda Rubin este de acord cu Tim Henman în cazul eliminării Simonei Halep de la Roland Garros.

Fosta ocupantă a locului 6 WTA a afirmat că este de acord cu ideea că jocul Simonei a fost influențat de frig, așa cum Tim Henman a declarat.

"Este diferit! Jucătorii nu sunt obișnuiți să joace pe aceste temperaturi. Am văzut-o pe Simona Halep antrenându-se cu o geacă! În tenis urmărim vara tot timpul. Mergem după căldură. Clar trebuie să fii mai atent pe aceste temperaturi. Ele influențează jocul.

ADVERTISING

A fost lucrul cu care a trebuit să se obișnuiască. Nu e la fel când sunt 39-40 de grade. Atunci te adaptezi mai ușor, corpul e obișnuit", a spus Chanda Rubin la Tennis Channel.
Henman a afirmat că Simona a fost dezavantajată de condițiile de joc, deoarece terenul a devenit greoi din cauza frigului. Iar acest lucru a avantajat jucătoarea mai puternică, adică pe Swiatek.

„Condițiile cu siguranță nu au ajutat-o pe Simona, fiindcă nu este cea mai mare și mai puternică fată. Când terenul este atât de greu, de regulă jucătorii care pot genera multă forță sunt cei avantajați, fiindcă nu pierd controlul mingii.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Murray, spre exemplu, nu generează forțe precum Wawrinka sau Del Potro, așa că pentru jucători ca el este greu să facă față în asemenea condiții”, a spus Henman pentru Eurosport.

SpotMedia.ro e sursa numărul 1 de informații despre Simona Halep! Citește și:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!