Participă Simona Halep la Australian Open? Anunțul organizatorilor după condiția pusă de sportiva noastră

Participă Simona Halep la Australian Open? Anunțul organizatorilor după condiția pusă de sportiva noastră

Simona Halep a condiționat prezența la Australian Open 2021 de promisiunea organizatorilor că nu va fi băgată în izolare în momentul în care va ajunge în această țară.

Organizatorii de la Australian Open au transmis însă că, deși sportivii vor sta în izolare, ei se vor putea antrena în această perioadă.

"Spre deosebire de anii precedenți, când toată activitatea începea în ianuarie, anul acesta totul va începe la mijlocul lui decembrie. La această dată jucătorii vor intra în baza noastră. Vor face 2 săptămâni de carantină în orașele din Australia și în aceste două săptămâni noi vom crea o bulă în care ei vor putea fi în hotel sau să se pregătească pentru turneele la care vor să joace. Până atunci, sperăm ca granițele să fie deschise", a spus directorul Federației de Tenis din Australia, Craig Tiley, potrivit Punto de Break.

ADVERTISING

"Am vorbit cu mulți sportivi în ultimele săptămâni și vom avea șase săptămâni de spectacol. Vom avea mult mai mult tenis decât de obicei", a mai spus Tiley.

De asemenea, Tiley a anunțat că la meciuri vor participa și suporteri, între 25 și 50% din capacitatea obișnuită.

Simona nu a mers însă la US Open 2020 din cauza temerii de a zbura, dar Australia este o țară în care se simte mai în siguranță decât în SUA.

În plus, Simona are de luat o revanșă, după ce la ediția din 2020 a fost eliminată în semifinalele de la Australian Open de Garbine Muguruza.

ADVERTISING

SpotMedia.ro e sursa numărul 1 de informații despre Simona Halep! Citește și:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!