S-a temut Serena Williams de Simona Halep? Ipoteza lansată de legendara Chris Evert

S-a temut Serena Williams de Simona Halep? Ipoteza lansată de legendara Chris Evert

Serena Williams s-a retras surprinzător de la Roland Garros, iar legendara Chris Evert sugerează că americanca s-ar fi temut de un posibil duel cu Simona Halep.

Chris Evert susține că Serena și-a dat seama că nu ar fi avut nicio șansă să câștige Roland Garros, în condițiile în care pe tablou este și Simona Halep.

În aceste condiții, americanca a decis să nu forțeze o agravare a situației medicale și a hotărât să se retragă, spune Evert.

"Serena este o forță a naturii, nu poți să anticipezi ce va face. Dar acesta nu era un turneu pe care avea cum să îl câștige nici măcar dacă era sănătoasă. Pur și simplu cred că în aceste condiții dificile nu avea cum să stea pe teren și să lovească 10-12 mingi împotriva Simonei Halep și să alerge la nesfârșit", a spus Chris Evert, potrivit Express.co.uk.

ADVERTISING

De asemenea, expertul Eurosport de la Roland Garros 2020 a vorbit și despre viitorul Serenei Williams.

"Se pare că următorul ei mare turneu va fi în Australia. Dar ce va face în următoarele trei luni? Se duce acasă și se gândește: 'Chiar vreau asta? Cât îmi doresc cu adevărat asta? Cât sunt dispusă să lucrez pentru asta?' Pentru că fetele sunt din ce în ce mai bune și sunt câteva jucătoare cu adevărat impresionante acum, cărora înainte de pandemie nici măcar nu le știam numele. Și nu mai sunt intimidate să joace cu Serena. Ea trebuie să muncească de două ori mai mult din cauza vârstei sale. Trebuie să muncească mai mult la pregătirea fizică. Îi mulțumesc că este încă în joc și că încă încearcă, dar va fi nevoie de un pic mai multă muncă grea din cauza vârstei și a competiției", a adăugat Evert.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Tenismena americană spune că a realizat că nu va putea juca atunci când a ieșit la încălzire.

„Am suferit o accidentare la tendonul lui Achile la US Open și am realizat că nu am cum să am un parcurs lung aici la Roland Garros cu această problemă. Am mari dificultăți chiar să și merg”, a anunțat Serena în cadrul unei conferințe de presă.

Între 4 și 6 săptămâni va sta Serena departe de tenis și, cel mai probabil, n-o vom mai vedea în acest an.

SpotMedia.ro e sursa numărul 1 de informații despre Simona Halep! Citește și:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!