Un fost tenismen polonez face declarații controversate despre Simona Halep: "A părut speriată, parcă avea picioarele legate în lanțuri"

Un fost tenismen polonez face declarații controversate despre Simona Halep: "A părut speriată, parcă avea picioarele legate în lanțuri"

Polonezii exultă după ce Iga Swiatek a eliminat-o pe Simona Halep în optimile de finală de la Roland Garros și apoi a obținut și calificarea în semifinalele turneului.

Fostul jucător polonez Wojciech Fibak spune că poloneza de 19 ani a detronat-o pe Simona Halep și în momentul de față este cea mai bună jucătoare a lumii. În plus, el a descris în termeni controversați evoluția Simonei.

"Iga Swiatek este cea mai buna jucătoare din lume în acest moment. Swiatek e favorită să câștige Roland Garros! Are un fizic foarte bun, este foarte agresivă și nu știe ce este frica! E un geniu, talent pur, cea mai bună din lume! A jucat mult mai bine decât Halep. A fost mai puternică, mai precisă, mai agresivă, mai curajoasă și mai constantă!

ADVERTISING

Uitați-vă încă o dată la meciul cu Halep și vă veți convinge! Marea tenismenă Halep a părut speriată, a avut picioarele grele, s-a mișcat de parcă ar fi fost legată în lanțuri! Simona a luptat până la final, dar Iga a depășit-o de la început până la final! Se putea termina 6-1, 6-0 pentru Iga de această dată!", a spus Fibak pentru Sport.pl.

Fibak este considerat unul dintre cei mai buni tenismeni din istoria Poloniei și a câștigat 15 turnee. Cel mai sus a ajuns pe locul 10 ATP.

Amintim că Simona Halep a fost eliminată de Iga Swiatek în optimile de la Roland Garros după ce a pierdut cu 6-1, 6-2.

ADVERTISING

Pentru sportiva noastră acesta a fost ultimul turneu disputat în acest an.

În urma acestui rezultat, Simona va încheia anul pe locul 2 în clasamentul WTA.

Pentru parcursul de la Roland Garros, Simona va încasa un cec în valoare de 189 de mii de euro.

SpotMedia.ro e sursa numărul 1 de informații despre Simona Halep! Citește și:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!