Adrian Bumbescu vine cu o veste total neașteptată după triumful Stelei: ”Nu avem drept de promovare în Liga 1 timp de doi ani!”

Adrian Bumbescu vine cu o veste total neașteptată după triumful Stelei: ”Nu avem drept de promovare în Liga 1 timp de doi ani!”

CSA Steaua București a promovat în liga secundă a României după 4 ani de așteptare, la capătul unui baraj cu CS Afumați, duminică având loc returul, scor 2-1 în deplasarea de la Ilfov pentru trupa lui Daniel Oprița.

Însă după marea bucurie care a avut loc și pe teren și în afara lui, unde erau circa 600 de fani ai militarilor, Adrian Bumbescu, fostul fundaș legendar stelist, campion al Europei în 1986, a venit cu o veste-șoc.

CSA Steaua București a obținut promovarea în liga secundă

„N-am depus de la început un proiect pentru Liga 1. Din ce știu eu, doi ani de zile nu vom putea promova. Societatea va fi privatizată, dar nu s-au făcut alte demersuri necesare. Cum am stat doi ani în Liga 4, putem sta și în Liga 2. Nu asta e problema”, a sunat declarația lui Bumbescu, care ocupă funcția de șef al Centrului de Copii și Juniori la CSA Steaua, la DigiSport TV.

ADVERTISING

Oricum ar fi, conform regulamentelor FRF în vigoare, un club departamental nu are drept de promovare în Liga 1, iar Steaua e sub orânduirea MaPN și trebuie să își schimbe modul de organizare, mai concret să își cesioneze activitatea unui club de drept privat până la startul viitorului sezon de L2, și anume în maxim 2 luni.

REZUMAT. Steaua a promovat în Liga 2: Afumaţi - Steaua 1-2

În Liga 2 au mai intrat, cu ajutorul acestor ultime baraje următoarele echipe: Viitorul Șelimbăr, Corona Brașov, Dacia Unirea Brăila și Unirea Dej.

ADVERTISING

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Bogdan Planici, fostul căpitan al lui FCSB, a semnat cu o grupare de top din Europa, unde va fi coleg cu un român

Naomi Osaka ar putea fi exclusă de la Roland Garros

Incomensurabila galerie a mumiilor toxice cu epoleți grei

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!