Se închide temporar circulația pe A2 București-Constanța

Se închide temporar circulația pe A2 București-Constanța

Circulația pe Autostrada A2 București – Constanța, va fi închisă temporar, în zona nodului rutier cu A0, în noaptea de sâmbătă spre duminică.

CNAIR informează că, de sâmbătă, de la ora 23:00 până duminică la ora 4:00, pe autostrada A2, în zona de racordare a nodului rutier care va asigura conexiunea cu Autostrada de Centură a Municipiului București (km 11+700 – km 15+500), se va institui măsura de închidere a circulației rutiere pe ambele sensuri de deplasare, simultan.

Decizia a fost luată pentru a permite finalizarea lucrărilor în cadrul proiectului de construire a Lotului 1 al Autostrăzii de Centură a Municipiului București (montare portale și console, finalizare lucrări la pasajul care supratraversează A2 la poziția km 13+300).

ADVERTISING

În perioada instituirii măsurii de închidere, traficul se va desfășura pe următoarele rute ocolitoare:

  • Direcția de deplasare București (bvd. Theodor Pallady) - Constanța: Bvd. Theodor Pallady - A2, nod rutier km. 12+000 - Centura București - DN3, Fundulea - A2, Constanța;
  • Direcția de deplasare Constanța - București: A2 - nod rutier km. 15+000 - DJ301, Cernica - Centura București.

De asemenea, de vineri de la ora 8:00 până luni la ora 12:00, pe sectorul cuprins între km. 12+200 – km. 14+500 se menține măsura de restricționare a traficului, asigurându-se două benzi de circulație pentru fiecare sens de deplasare.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇