Câteva lucruri pe care ar trebui să le știi înainte să comanzi de pe Shein și Temu

Câteva lucruri pe care ar trebui să le știi înainte să comanzi de pe Shein și Temu

Rochii, costume de baie sau paltoane la 5, 6, 10 sau 20 euro. Ceasuri, genți de piele, ventilatoare de tavan, încărcătoare de mașină și alte mărunțișuri care îți pot face viața mai ușoară, la doar câțiva euro.

Pe fundalul scumpirii costului vieții aproape peste tot în lume, cei doi giganți chinezi, Temu și Shein, au avut parte de o creștere masivă, datorată, în mare măsură, unor strategii agresive de preț. 

Însă în spatele prețurilor mici se ascund câteva detalii importante, pe care ar trebui să le știm cu toții înainte să comandăm.

ADVERTISING
  • Ascensiunea celor două companii a atras atenția Comisiei Europene, care pregătește reglementări stricte pentru a controla fluxul de produse din afara continentului și a proteja piața internă. 
  • Consumatorii trebuie să fie conștienți de protecția limitată pe care o au atunci când cumpără de pe aceste platforme, din cauza lipsei reprezentanțelor oficiale în România. 
  • De asemenea, îngrijorările legate de colectarea și utilizarea datelor personale de către aceste aplicații ridică semne de întrebare privind securitatea informațiilor utilizatorilor.  
ADVERTISING

Citeşte informaţiile integral în articolul publicat de PressOne.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇