Odă pentru Ele și Ei

toader.paun

Jurnalist, Consultant digital

Toader Păun este un jurnalist cu peste 20 de ani de experiență în radio, presa scrisă și online, dar și în prezentarea unor evenimente de anvergură. A participat la transformarea digitală a unor importante stații de radio private, dar și la introducerea televiziunii publice în social media și accelerarea deschiderii către noile tehnologii digitale. În ultimii ani a fost realizatorul unor emisiuni radio populare de la Europa FM, post de radio al cărui director de programe a fost până în martie 2022. Coordonează dezvoltarea digitală a singurei platforme românești de combatere a fake news și a dezinformărilor, Veridica.ro, care are o echipă activă în statele din Europa Centrală și de Est. În calitate de director de comunicare al Zaga Brand, a participat la poziționarea agenției în topul celor mai vizibile online din România, potrivit monitorizărilor lunare ZeList. În prezent, este Senior Editor și responsabil de comunicare pentru revistele Biz și Haute Culture. Pasionat de călătorii și de oamenii cu povești capabile să-i inspire și pe alții, Toader Păun scrie și pe platformele proprii – demilioane.ro și campaniidemilioane.ro.

Acest articol (poate) nu va fi popular. Dar este adevărat. Genul de adevăr pe care-l aștepți de la un prieten care te privește exact așa cum ești și îți este alături și la bine, și la greu. 

Martie este despre ele. Gingașele ELE. Dar este total nedrept să fie nevoie de o zi, o săptămână sau o lună care să reamintească de ce ELE sunt atât de speciale, esențiale și să li se transmită dragostea și aprecierea celorlalți.

Dacă la nivel de marketing înțeleg cât de utile sunt aceste sărbători, la nivel uman cred că uităm tot mai mult să ne apreciem unii pe alții și să ne arătăm mici semne de apreciere și cuvinte care să ne facă să trăim mai fericiți. 

ADVERTISING

Am citit despre efectul pe care îl au asupra inimii cuvintele relaxante auzite în timpul somnului și este doar un exemplu despre cum putem să ne facem bine unii altora cu gesturi mici, chiar și atunci când pare că nimeni nu le observă.

Iar dacă așteptăm o zi anume pentru a spune sau a face, s-ar putea să nu fie suficient. Viața ne învață că de multe ori prețuim ceea ce avem atunci când (sic!) nu mai avem.

Culmea, după această constatare nu găsim puterea de a face schimbări majore.

Poate în acest MARTIE 2024 în loc de Odă pentru Ele învățăm cum să facem o Odă pentru Noi. Pentru fiecare dintre noi. Și nu doar într-o zi!

ADVERTISING

Să ne arătăm unii celorlați lucruri pe care le admirăm, ce ne face frumoși și speciali unii în ochii celorlalți. De multe ori, pentru o zi bună e nevoie doar de o vorbă bună, un zâmbet, poate și o floare. E păcat să trăim aproape 360 de zile așteptând.

Cum ar fi ca energia bună și vorbele frumoase sau gesturile calde pe care le facem pentru ELE de 1 și 8 martie să fie și în restul anului? Nu ar fi o lume mai bună?

Martie este un pretext pentru o Odă pentru Ele. Ca să fim fericiți unii alături de ceilalți, trebuie însă să ne găsim noi pretextele mult mai des decât o zi, o săptămână sau o lună într-un an…

ADVERTISING

Împreună schimbăm lumea în care trăim! 


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇