Ciucu a început reparațiile la Prelungirea Ghencea. Robert Turcescu îl tratează cu ironie

Ciucu a început reparațiile la Prelungirea Ghencea. Robert Turcescu îl tratează cu ironie

Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, a anunțat, luni seara, că au început reparațiile la Prelungirea Ghencea.

Edilul a precizat că lucrările au loc noaptea pentru a nu încurca circulația.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

„Așa cum am promis, în acestă seara ne-am apucat să executăm reparații străzii Prelungirea Ghencea. Am decis să facem acest lucru noaptea, mai ales după ce s-au introdus restricții de circulație după ora 22.00 din cauza pandemiei, ca să nu îngreunăm și noi traficul și așa congestionat.

Aceste reparații sunt realizate de către Primăria Sectorului 6, din bugetul propriu, prin ADPDU Sector 6, cu acordul administratorului străzii, Primăria Municipiului București”, a scris Ciprian Ciucu pe Facebook.

Mesajul a fost însoțit de un colaj realizat din două fotografii în care apar muncitori lucrând și utilajele folosite.

Foto: Facebook/Ciprian Ciucu

Acest lucru i-a atras atenția lui Robert Turcescu (ex deputat PMP şi realizator TV), care a ironizat utilajele folosite. „Vai, dar ce utilaje moderne, felicitări!", a scris el la comentarii.

Mesajul nu a fost trecut cu vederea de Ciprian Ciucu, care a revenit cu o replică: „Culmea este ca suntem printre putinii din tara care folosim această tehnologie care permite asfaltarea pe ploaie si la temperaturi cu minus... Nu arată ele prea bine, dar ați nimerit-o, tehnologia e modernă. Nu prea v-a ieșit cârcolteala. Oh, wait, acela era altul, parcă Huidu...".

Citeşte articolele zilei pe SpotMedia.ro:


Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!