PSD cere anularea alegerilor și în Sectorul 6. Mutu a pierdut la aproape nouă procente în urma lui Ciucu

PSD cere anularea alegerilor și în Sectorul 6. Mutu a pierdut la aproape nouă procente în urma lui Ciucu

Președintele PSD Sector 6, Gabriel Mutu, candidatul formațiunii pentru încă un mandat, cere biroului electoral anularea alegerilor din acest sector, susținând că a constatat „fapte de natură frauduloasă”.

„Sesizare cu privire la rezultatul alegerilor locale din Sectorul 6, București, ca fiind nereal, și pe cale de consecință, vă solicit respectuos analizarea situației cu consecința anulării alegerilor din Biroul Electoral de Circumscripție Nr. 6, întrucât am constatat până la acest moment fapte de natură frauduloasă în secții de vot”, se arată în documentul semnat de Gabriel Mutu.

ADVERTISING

Gabriel Mutu arată că, după ce s-a făcut numărătoarea paralelă a proceselor verbale aduse de către delegații PSD din secțiile de vot și după compararea rezultatelor cu cele oficiale publicate pe siteul AEP, a constatat o serie de neconcordanțe grave, care sunt de natură a influența rezultatul alegerilor la nivel de sector.

Vezi și Mohammad Murad cere anularea rezultatelor la Mangalia și reluarea alegerilor în două săptămâni

„Observăm că există bănuiala legitimă că în toate secțiile de vot din Sectorul 6 s-au comis ilegalități”, se arată în sesizarea social-democraților.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Potrivit datelor parțiale, candidatul PNL Ciprian Ciucu are cele mai multe voturi.

La Sectorul 6, unde s-au centralizat 98,12% dintre voturi, Ciprian Ciucu a luat 43,40%, Gabriel Mutu (PSD) – 34,56% şi Ştefan Florescu (PMP) – 7,68%.

Citește mai multe detalii cel mai nou scandal privind fraudarea votului în Sectorul 1:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇