PSD anunță că depune moțiune împotriva ministrului Năsui, după dezbaterile pe buget

PSD anunță că depune moțiune împotriva ministrului Năsui, după dezbaterile pe buget

Prim-vicepreşedintele PSD Sorin Grindeanu a anunţat că partidul din care face parte va depune o moţiune simplă împotriva ministrului Economiei Cladiu Năsui, în Parlament, după dezbaterile din Legislativ pe bugetul pentru 2021.

„Tot în Biroul Politic Naţional al PSD am decis să depunem moţiune simplă împotriva ministrului Economiei Claudiu Năsui pentru bătaia de joc la adresa antreprenorului român. În loc să îi ajute, el nu face decât să blocheze un program de finanţare de 500 milioane de euro.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

Deci după dezbaterile pe buget vom face o moţiune simplă împotriva ministrului Economiei Claudiu Năsui”, a afirmat Sorin Grindeanu, într-o conferinţă de presă luni la sediul PSD. 

Preşedintele social-democraţilor Marcel Ciolacu a anunţat miercurea trecută că PSD va depune moţiune împotriva ministrului Economiei Claudiu Năsui acuzându-l pe acesta că „a avut cont de administrator şi a putut să intervină” în procedura de alocare a ajutoarelor financiare din fonduri europene pentru întreprinderile mici şi mijlocii.

„Eu mă mir că nu a descins DNA într-un astfel de caz, când vorbim de bani europeni şi de o sumă atât de mare şi de 27.000 de companii care au fost blocate să aibă acces la acest program”, a afirmat liderul PSD. 

În replică, ministrul Economiei a anunţat că a depus plângere penală in rem la DNA legată de suspiciuni de corupţie cu privire la înscrierile în platforma de granturi acordate înreprinderilor mici şi mijlocii.

Ministrul Năsui a depus plângere penală la DNA privind suspiciuni de corupție în acordarea granturilor pentru investiții

Citește și:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, 👇 dă-ne un like. 💖