Primele imagini cu scandalul provocat de deputații PSD în fast-food. Se incriminează singuri

Primele imagini cu scandalul provocat de deputații PSD în fast-food. Se incriminează singuri

Au apărut imaginile cu scandalul provocat de doi deputați PSD într-un fast-food din Capitală.

Amintim că deputaţii PSD de Vaslui Adrian Solomon şi Irinel Stativă au fost amendați, marți, de poliție.

În imaginile preluate de mai multe publicații se observă cum cei doi parlamentari intră în șaormerie fără să poarte masca sanitară.

Mai mult decât atât, ei se incriminează singuri...

”Irinel, ia mâna de pe cetățean, că nu avem mască! Ia mâna de pe cetățean, că n-avem mască! Ia mâna de pe el, că nu avem mască! Stați la 1 metru jumate!”, spune Solomon către Stativă.

ADVERTISING

Apoi, după cum a și precizat deja de marți, social-democratul pare să nu se înțeleagă cu băiatul de la casă.

”Mustafa, îmi arăți și mie permisul de muncă? Băi, panaramă”, cere Adrian Solomon. Ulterior, după ce se încing spiritele, Stativă face apel la Solomon să se calmeze: ”Adi, Adi, Adi!”, se mai aude pe înregistrare.

În imagini mai poate fi observat și paznicul restaurantului de tip fast-food, care încearcă să vorbească cu cei doi. Apoi, apar și agenții de poliție, iar parlamentarii și-au pus imediat masca.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe
Imagini cu scandalul provocat de 2 deputați. După ce le-au văzut, polițiștii i-au amendat din nou

Amenzile încasate de la Poliție

Amintim că cei doi deputați au fost amendați, de două ori, marți.

Inițial, Poliția Capitalei a transmis că cei doi au fost amendați pentru că nu purtau mască de protecție, dar purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei a spus apoi că amenzile au fost date pentru scandal și pentru că parlamentarii i-au înjurat pe polițiștii ajunși la fața locului.

”Cei doi au fost sancționați contravențional cu două amenzi în valoare de 2.600 de lei pentru provocarea ori participarea efectivă la scandal în locuri publice și pentru proferarea de injurii sau expresii jignitoare (...) Aș dori să precizez faptul că cei doi nu au fost sancționați pentru că nu purtau mască. La momentul sosirii colegilor mei, ei aveau masca. Ei au fost sancționați doar pentru proferarea de injurii și pentru că au provocat scandal în respectivul local”, a declarat Ciprian Romanescu într-o intervenție, marți, la Digi24.

ADVERTISING

Solomon a fost amendat cu 1.600 de lei, iar Stativă cu 1.000 de lei.

Noi amenzi

După ce au analizat imaginile surprinse de camerele de supraveghere, polițiștii au decis, marți, să îi sancționeze din nou pe social-democrați.

De data aceasta, fiecare a primit câte o amendă de 2.000 de lei, pentru că nu a purtat masca de protecție în interiorul șaormeriei, conform Mediafax.

Deputatul PSD Adrian Solomon neagă că a fost amendat în fast-food: Nu este nimic adevărat în comunicatul Poliției


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇