Primarul din Ciugud a câștigat al şaselea mandat, cu 88,2% din voturi

Primarul din Ciugud a câștigat al şaselea mandat, cu 88,2% din voturi

Edilul comunei Ciugud, Gheorghe Damian, a obţinut cel de-al şaselea mandat consecutiv de primar, cu un procentaj de 88,2%, mai mult decât a obţinut în urmă cu patru ani, când a avut 85% din voturi.

Exclus din Partidul Social Democrat în 2017, primarul comunei cu cea mai mare absorbţie de fonduri europene din ţară, Gheorghe Damian a candidat la actualele alegeri ca independent. La aceste alegeri şi-a mai depus candidatura şi un reprezentant al Partidului Mişcarea Populară.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Primăriei, Dan Lungu, Gheorghe Damian a fost votat de 88,2% dintre cei prezenţi duminică la urne. Prezenţa la vot a fost în Ciugud de 68,5%, cu mult peste media pe judeţ - 50,12%.

ADVERTISING

Damian conduce Primăria din Ciugud din anul 2000.

Comuna Ciugud este un promotor activ al modernizării administraţiei publice locale, lansând în 2019 conceptul "Smart Village" ca soluţie de digitalizare a serviciilor publice şi de dezvoltare a satului românesc. Ciugud mai este cunoscută şi pentru că este comuna din România care a atras cele mai multe fonduri europene, respectiv peste 27 de milioane de euro.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe
ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇