Noi dezvăluiri despre frauda de la Sectorul 1: Un bărbat care căra un teanc de procese verbale a fost prins în flagrant (Video)

Noi dezvăluiri despre frauda de la Sectorul 1: Un bărbat care căra un teanc de procese verbale a fost prins în flagrant  (Video)

Apar tot mai multe imagini și mărturii despre posibila fraudă electorală din Sectorul 1.

Totul a început când Clotilde Armand l-a acuzat pe Daniel Tudorache că a folosit o instituție a primăriei și a încercat să modifice procesele verbale cu ajutorul angajaților de la Direcția de Salubrizare.

Ea a și publicat imagini de la fața locului.

Detalii aici - Clotilde Armand acuză o tentativă de fraudă la BEC Sector 1. Daniel Tudorache: Niște prostii

Acum, în mediul online a mai apărut o filmare în care se poate observa un bărbat care cară un teanc de procese verbale originale. Asta, în condițiile în care procedurile din secție nu fuseseră încheiate, potrivit universul.net.

ADVERTISING

Cristina Grigorescu, candidat PNL la Consiliul Local de la Sectorul 1, este cea care a observat incidentul. Iată ce a povestit ea pentru sursa citată:

Când să plecăm de acolo, am văzut un grup de indivizi tineri. Am avut însă un șoc atunci când am observat că unul dintre ei ducea un teanc de procese verbale. Când m-am apropiat, am înțeles și că e vorba de documente originale, nu copii (...) a durat cam 15 minute să smulgem două cuvinte de la el.

Cristina Grigorescu
ADVERTISING

Apoi, femeia l-a urmărit pe bărbat în lift și în clădire, încercând să obțină de la el niște clarificări. Însă nu a avut succes. Individul a negat tot timpul că acel teanc provine din biroul electoral sau că este vorba despre procese verbale originale. Asta, deși din semnături se putea observa că nu este vorba despre copii.

Iată și filmarea:

https://www.facebook.com/Vis3z/videos/419469219019679/

Ce spune Tudorache

Despre acest caz, Dan Tudorache spune că este o minciună. În plus, o acuză pe candidata Alianței USR PLUS că minte.

ADVERTISING

”Clotilde Armand minte, minte, minte. Au găsit un copil care strângea procesele verbale de la reprezentanții PSD din secțiile de vot și le ducea la partid pentru numărătoarea paralelă. Nu e nimic în neregulă”, a declarat, marți, Dan Tudorache, la RTV.

În schimb, Armand a precizat că azi va cere Parchetului General să preia ancheta despre situația de la Biroul Electoral al Sectorului 1.

Citește mai multe despre acest subiect:

Vezi toate știrile despre rezultatele alegerilor locale


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇