Iohannis: Eu sunt mulţumit de cum funcţionează Guvernul (Video)

Iohannis: Eu sunt mulţumit de cum funcţionează Guvernul (Video)

Preşedintele Klaus Iohannis a afirmat, joi seară, că este mulţumit de modul în care funcţionează Guvernul PSD-PNL-UDMR, condus de premierul Nicolae Ciucă, chiar dacă în coaliţie lucrurile încă nu sunt perfect armonizate.

Şeful statului apreciază că actuala coaliţie a fost construită pentru a guverna în acest moment şi nimeni nu poate spune ce va fi după alegerile din 2024.

Prezent la Bruxelles, unde s-a discutat, printre altele, despre criza din Ucraina, Klaus Iohannis a fost întrebat de jurnaliștii români, joi seară, dacă este mulţumit de modul în care funcţionează coaliţia şi dacă crede că aceasta va rezista şi după 2024.  

ADVERTISING

”Este o coaliţie care este gândită pentru a guverna România acum. Ce va fi după alegerile din 24 cred că nimeni nu poate să vă spună, însă, dacă coaliţia ţine până în 24 şi vine cu rezultate bune, ceea ce eu îmi doresc foarte mult, fiindcă este nevoie în această perioadă de un Guvern care gestionează şi crizele şi complicaţiile, dar şi oportunităţile, dacă ne gândim numai la banii europeni mulţi care pot fi folosiţi pentru România şi pentru români.

Eu sunt mulţumit de cum funcţionează Guvernul. În coaliţie, sigur, este încă multă nevoie de armonizare între poziţii şi este nevoie de foarte multe contacte pentru a găsi punctele comune cele mai bune şi pentru a negocia punctele divergente”, a declarat Klaus Iohannis.

Declarație de presă susținută de Președintele României la Bruxelles

???? LIVE Bruxelles - Declarația de presă a Președintelui României ????????, Klaus Iohannis, după participarea la reuniunea informală a Consiliului European, pe tema ultimelor evoluții privind situația de securitate de la granițele Ucrainei ????????, și la Summitul Uniunea Europeană ???????? - Uniunea Africană

Publicată de Administrația Prezidențială a României pe Joi, 17 februarie 2022

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇