Cîțu vrea rapid ședință cu Barna: Să-i chemăm pe cei de la Bucuresti, este nevoie să avem buget

Cîțu vrea rapid ședință cu Barna: Să-i chemăm pe cei de la Bucuresti, este nevoie să avem buget

Premieurl Florin Cîțu a anunțat, miercuri, că va vorbi cu vicepremierul Dan Barna să convoace împreună o ședință de urgență, astfel încât bugetul Capitalei să fie votat.

Amintim că bugetul propus de Nicuşor Dan a picat la vot, consilierii USR-PLUS anunțând că refuză să îl voteze pentru că nu e realist și nu permite reformele promise alegătorilor anul trecut.

Cîțu este de părere însă că lucrurile se vor rezolva repede.

”Coaliția funcționează foarte bine, am auzit că la București încă nu a fost adoptat bugetul. O sa vorbesc cu dl Barna, să-i chemăm pe cei de la București, să vedem care e situația și care sunt nemulțumirile.

ADVERTISING

Este nevoie să avem un buget al Bucureștiului rapid. Sunt cheltuieli care trebuie făcute, sunt investiții care trebuie făcute, dar vom avea o discuție cu ei și ne vom implica să vedem cum rezolvăm această situație”, a spus Cîțu.

Întrebat dacă va avea loc în seara aceasta ședința, premierul a lăsat să se înțeleagă că nu.

”Când ne permite programul, cât mai rapid, evident”, a spus Cîțu, precizând că are deja programate câteva întâlniri pentru această seară.

Cîțu nu mai vrea de la Barna raport pe Mafia din Sănătate

Totodată, jurnaliștii au vrut să știe dacă a primit de la Dan Barna acel raport despre Mafia din Sănătate, pe care premierul îl ceruse în timpul scandalului provocat în coaliție de demiterea lui Vlad Voiculescu.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

La acel moment, liderii USR-PLUS făceau acuzații despre astfel de nereguli grave, însă nu prezentau concret cazuri, așa că Florin Cîțu l-a însărcinat pe vicepremier să vină cu un raport.

Acum, Cîțu spune că nu mai are nevoie de documentul respectiv: ”Am fost ministru al Sănătății interimar și multe dintre lucruri s-au elucidat în acea perioadă”.

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇