Cîțu, după negocierile cu PSD: A fost o discuție bună. Am găsit multe lucruri care pot să ne unească (Video)

Cîțu, după negocierile cu PSD: A fost o discuție bună. Am găsit multe lucruri care pot să ne unească (Video)

Liderul PNL, Florin Cîțu, a declarat joi seara, la finalul negocierilor cu PSD, că a fost o primă discuție bună, pe proiecte si obiective de guvernare, și că au fost găsite ”multe lucruri care pot să ne unească”.

Din delegația liberalilor au făcut parte Rareș Bogdan, Gheorghe Flutur, Iulian Dumitrescu, Dan Vîlceanu și Lucian Bode.

”A fost o primă discuție bună, s-au discutat proiecte, obiective. Ieri cu cei de la USR, azi cu PSD(…) Vom merge în partid pentru a prezenta concluziile”, a spus Florin Cîțu.

ADVERTISING

Întrebat de jurnaliști cine va da premierul, liderul PNL a spus că ”Au fost câteva variante, unele interesante, cu un premier care să se schimbe la 2 ani”.

”Este o variantă care a fost pe masă și este interesantă (…) Cred că am găsit în această seară multe lucruri care pot să ne unească”, a spus Florin Cîțu, enumerând în acest sens criza în sănătate, criza în energie, și subliniind că ”avem nevoie de o guvernare stabilă”.

Florin Cîțu a anunțat că decizia privind alegerea partenerului de guvernare, PSD sau USR, va fi luată în partid.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

”Mergem, prezentăm în BPN cele două variante, cu plusuri si  minusuri. Mandatul nostru a fost de a discuta cu ambele partide. Trebuie să venim cu o soluție cât mai curând, este o soluție pentru România (…) Nu s-a discutat despre portofolii”, a mai spus, printre altele Florin Cîțu.

Întrebat de jurnaliști despre afirmațiile sale mai vechi, conform cărora ”cine negociază cu PSD, negociază împotriva românilor” și că PSD este ”dușmanul poporului”, Florin Cîțu a replicat acuzând USR că am intrat în criza politică din cauză că ”foștii colegi au plecat de la guvernare, au semnat o moțiune de cenzură cu AUR si au dat jos guvernul”, deși demiterea guvernului Cîțu a fost făcută prin moțiunea de cenzură depusă de PSD.

ADVERTISING

Urmărește aici declarațiile complete:

Declarație de presă susținută de Preşedintele Partidului Național Liberal, Florin Cîţu

Declarație de presă susținută de Preşedintele Partidului Național Liberal, Florin Cîţu.

Publicată de Partidul Naţional Liberal pe Joi, 4 noiembrie 2021

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇