Cîțu, despre dosarul datoriei de 7.000 de dolari din SUA: Eram foarte ușor de găsit, dacă era ceva (Video)

Cîțu, despre dosarul datoriei de 7.000 de dolari din SUA: Eram foarte ușor de găsit, dacă era ceva (Video)

Premierul Florin Cîțu a comentat, luni, informațiile apărute în weekend, despre faptul că, tot în SUA, a fost chemat în instanță pentru o datorie de aproape 7.000 de dolari de pe un card deschis la Maryland Național Bank.

Dacă duminică premierul a spus că nu știe despre ce este vorba, astăzi, când jurnaliștii l-au întrebat iar pe subiect, a precizat că s-a interesat și că dosarul fusese oricum respins.

”Sâmbătă a fost prezentat în spațiul public un dosar în SUA. M-am informat și eu, este de fapt o decizie de respingere a unei sentințe civile de care nu am fost informat niciodată.

ADVERTISING

S-a întâmplat în 2009, eram foarte ușor de găsit pentru oricine voia să mă găsească în 2009, dacă era ceva. Dar, repet, realitatea juridică e că acel dosar a fost respins. Eu am încredere în justiția din Statele Unite”, a fost singurul răspuns al lui Florin Cîțu.

El a fost întrebat dacă a consumat vreodată droguri și pentru ce a fost totuși luat acel împrumut de 7.000 de dolari.

”Repet, acel dosar a fost respins de o instanță americană. Vă mulțumesc mult de tot”, a spus premierul, după care a plecat din fața jurnaliștilor.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Întrebarea referitoare la consumul de droguri este posibil să fi venit pentru că în legislația americană este sancționată fapta conducerii unui vehicul după ce șoferul a consumat băuturi alcoolice, narcotice, hipnotice sau de altă natură, sau o combinaţie de astfel de substanţe. În orice caz, premierul a refuzat să atingă în orice fel subiectul.

Declarații de presă susținute de premierul Florin Cîțu #FlorinCitu #GuvernulRomaniei

Declarații de presă susținute de premierul Florin Cîțu #FlorinCitu #GuvernulRomaniei

Publicată de Guvernul României pe Luni, 16 august 2021

Citește mai multe despre problemele legale ale lui Florin Cîțu în SUA:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇