Moșteanu (USR PLUS): Cîțu este acuzat că a dat țeapă unei bănci. Este o acuzație foarte gravă

Moșteanu (USR PLUS): Cîțu este acuzat că a dat țeapă unei bănci. Este o acuzație foarte gravă

Ionuț Moșteanu, deputat USR PLUS, comentează al doilea dosar al premierului Florin Cîțu din Statele Unite ale Americii, care vizează o datorie de câteva mii de dolari.

Moșteanu scrie pe Facebook că acuzația este foarte gravă.

„Premierul Cîțu este acuzat că a dat țeapă unei bănci. Este o acuzație foarte gravă. Am încredere că premierul va clarifica URGENT acest aspect și va elimina orice urmă de îndoială. Pentru bunul mers al Coaliției e nevoie de transparență și încredere”, a notat deputatul duminică seara pe rețeaua socială.

ADVERTISING

Declarația vine în condițiile în care în acest weekend s-a aflat că prim-ministrul mai are un dosar în SUA, pe lângă cel deschis după ce a fost prins băut la volan.

La 6 ani după plecarea din SUA, pe 21 iulie 2008, Florin Cîţu a fost chemat în judecată în instanţa din Iowa pentru o datorie neplătită de 6.698,73 de dolari de pe un card de credit deschis la Maryland National Bank, N.A, unul dintre cei mai mari furnizori de carduri de credit ai Americii.

Premierul a scăpat, pentru că recuperatorii de creanţe nu au reuşit să îl găsească. La acea vreme, el lucra la ING Bank România.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Iată aici detalii - Cîțu mai are un dosar în SUA: Chemat în judecată pentru o datorie neplătită - i s-au cerut aproape 10.000 de dolari

Amintim că, în urmă cu câteva zile, premierul Florin Cîţu a recunoscut că a fost închis două zile în SUA. El a spus că a făcut o greşeală acum 20 de ani, când s-a suit băut la volan.

Acum 20 de ani a fost vorba de un DUI (driving under the influence – conducere sub influenţa alcoolului). Am plătit amenda respectivă, una foarte mare. Este contravenţie, am făcut o greşeală acum 20 de ani. Este foarte interesant că în 4 tururi de scrutin cu PSD nu a apărut această informaţie, apare acum în competiţia internă din PNL”, a explicat Cîţu.

ADVERTISING

Iată povestea dosarului penal al premierului Florin Cîţu din SUA

Citește și:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇