AUR și Șoșoacă nu au căzut la pace

AUR și Șoșoacă nu au căzut la pace

Delegația AUR nu a fost primită de Diana Șoșoacă la întâlnirea suveraniștilor, care are loc la Casa Capșa.

AUR transmite că Diana Șoșoacă a ales să submineze orice efort de construire a unei platforme comune și anunță alte discuții cu forțele suveraniste pe 27 și 28 august.

”AUR a răspuns cu bună credinţă invitaţiei de a avea discuţii cu privire la unificarea forţelor suveraniste în speranţa unui dialog adevărat. Însă Diana Şoşoacă a dovedit că totul era doar un exerciţiu de imagine.

Aceasta nu a dorit un dialog, ci a vrut să se urce pe un segment important al populaţiei ţării noastre, cel suveranist, care nu are cum să fie reprezentat de aceasta.

ADVERTISING

Prin refuzul de a primi delegaţia AUR la discuţiile de la Casa Capşa, prin ameninţările că va chema Poliţia pentru a da afară un deputat al Parlamentului României şi un europarlamentar, aceasta ne-a demonstrat că mai presus de interesele românilor se află orgoliile şi ambiţiile personale”, au transmis reprezentanţii AUR.

Potrivit acestora, ”într-un moment în care românii au nevoie de o forţă politică suveranistă care să se lupte cu PSD şi PNL, Diana Şoşoacă a ales să submineze orice efort de construire a unei platforme comune”.

ADVERTISING

”AUR va continua dialogul cu forţele politice suveraniste, acele partide care merită să fie auzite şi care împărtăşesc dorinţa de a construi o Românie suverană, fără a fi deturnate de agende personale.

În acest sens, invităm la discuţii pe 27 şi 28 august la Parlamentul României toate formaţiunile politice suveraniste care chiar doresc unitate, în cadrul unui format agreat de toţi participanţii”, a mai transmis formaţiunea.

De asemenea, AUR exclude ”continuarea oricăror discuţii cu cei prezenţi astăzi la farsa numită «consultări în crâşmă».

ADVERTISING

Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR) a anunţat anterior că va participa la discuţiile de luni de la Casa Capşa, programate la ora 12:00.

Consultările au fost convocate de Diana Şoşoacă, şefa partidului SOS România, cu scopul unificării forţelor naţionaliste.

Fostul preşedinte Traian Băsescu a declarat, duminică seară, că, dacă partidele suveraniste vin cu un al treilea candidat la alegerile prezidenţiale, care să nu fie Diana Şoşoacă, George Simion sau Cozmin Guşă, atunci preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, nu are nicio şansă să intre în turul doi.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇