A fost dezvăluită cauza morţii lui Andrew Fletcher de la Depeche Mode

A fost dezvăluită cauza morţii lui Andrew Fletcher de la Depeche Mode

Formaţia Depeche Mode a anunţat cauza morţii colegului lor, claviaturistul Andrew Fletcher: disecţie aortică – ruptură a unei artere a inimii.

Publicitate

Într-o declaraţie pe reţelele de socializare, trupa a transmis: "Cu câteva săptămâni în urmă, am primit rezultatul de la medicii legişti, pe care familia lui Andy ne-a cerut să-l împărtăşim acum cu voi. Andy a suferit o disecţie aortică, în timp ce era acasă, pe 26 mai. Aşa că, deşi a fost mult, mult prea devreme, a trecut natural şi fără suferinţe prelungite". 

Ei le-au mulţumit fanilor pentru mesajele lor de condoleanţe: "Au fost câteva săptămâni ciudate, triste şi dezorientate pentru noi aici, cel puţin. Dar am văzut şi simţit toată dragostea şi sprijinul vostru şi ştim că şi familia lui Andy a făcut-o", scrie The Guardian. 

Publicitate

Trupa a marcat moartea lui Fletcher la 60 de ani cu o "ceremonie frumoasă şi o adunare cu câteva lacrimi, dar plină de amintirile grozave despre cine a fost Andy, poveşti din toate timpurile noastre împreună şi nişte râsete bune”.

Membru fondator al Depeche Mode, Fletcher nu a fost compozitor, dar a fost văzut ca un membru cheie al grupului, dincolo de contribuţia sa la clape: cineva care a ajutat la stabilizarea trupei chiar şi în momentele de conflict. El s-a descris odată drept "tipul înalt din fundal, fără de care această corporaţie internaţională numită Depeche Mode nu ar funcţiona niciodată".


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇