Clotilde Armand: Începem o acțiune de strâns gunoiul din sectorul 1, cu echipele de la ADP

Clotilde Armand: Începem o acțiune de strâns gunoiul din sectorul 1, cu echipele de la ADP

Primarul sectorului 1, Clotilde Armand, a anunțat că luni va începe o acțiune de strângere a gunoiului stradal din sectorul 1 cu echipele ADP.

Edilul a anunțat duminică pe Facebook că acțiunea de strângere a gunoiului va începe luni, deși firma de salubritate a anunțat că va da în judecată Primăria dacă face acest lucru.

„Mâine (luni – n.red.) începem o acțiune în forță de strâns gunoiul stradal necontrolat din sectorul 1 împreună cu echipele de la ADP… chiar dacă firma de salubrizare ne-a anunțat că ne dă în judecată pentru că facem asta (abia aștept să mă tragă cineva la răspundere pentru că fac curat).

Am așteptat destul și am avut toată bunăvoința să ajungem la înțelegere legală. Pare că cineva nu vrea asta și are alte interese. Să fie sănătoși. Noi ne apucăm de treabă. Gata cu gluma”, a scris primarul pe rețeaua de socializare.

Mâine începem o acțiune în forță de strâns gunoiul stradal necontrolat din Sectorul 1 împreună cu echipele de la ADP……

Posted by Clotilde Armand on Sunday, December 13, 2020

Clotilde Armand a cerut joi Romprest refacturarea serviciilor prestate de companie în ultima perioadă. Primarul arată că solicitarea vine ca urmare a neregulilor constatate de Poliția Locală Sector 1.

”Având în vedere neregulile consemnate în nota de raport, edilul Clotilde Armand a solicitat prestatorului de salubritate să verifice în mod riguros serviciile facturate pornind de la constatările Poliției Locale, să storneze factura nr. 5-0002854/16.11.2020 și să refactureze sumele în concordanță cu serviciile prestate”, susține Primăria Sectorului 1.

În opinia edilului, cetățenii nu merită să fie ”victimele” unui fals război între prestatorul de servicii de salubrizare ”care forțează nota și modifică tarifele după cum dorește” și autoritatea locală.

„Cetățenii își doresc curățenie pe străzi pentru că plătesc enorm pentru acest serviciu. Din respect pentru banii comunității locale, nu pot plăti niște servicii prestate doar pe hârtie. Tocmai de aceea, pentru a intra în legalitate, am solicitat prestatorului să refactureze serviciile prestate. Cât de curând vom rezolva această situație, însă doar cu respectarea strictă a legii”, a declarat Clotilde Armand.

Pe acest subiect, citește și: