13 accesorii indispensabile într-un barber-shop

13 accesorii indispensabile într-un barber-shop

Ai în plan deschiderea unei frizerii care să integreze și un shop? Sau poate că deja ai deschis-o și ai nevoie de echipamente complete și diferite accesorii necesare pentru obținerea unor tunsori atrăgătoare.

Conceptul de barber-shop este relativ nou în țara noastră, preluat din ce în ce mai multe persoane care vor să aibă propria afacere în tendințe cu vremurile pe care le trăim și dorințele cât mai complexe ale oamenilor. 

Acest concept include acordarea serviciilor de tuns și vopsit păr și barbă, styling, masaj capilar, aplicarea cremelor și loțiunilor potrivite tenului, dar și servicii de consiliere acordate persoanelor care nu pot lua o hotărâre în ceea ce privește modelul de tunsoare pe care și l-ar dori. 

ADVERTISING

De asemenea, clienții tăi pot comercializa produse profesionale de îngrijire a părului și pielii, dacă integrezi un magazin în locație.

Este un concept care prinde la public, deoarece clienții pot beneficia de mai multe servicii, dar și de achiziționarea din același loc a produselor de îngrijire, ceea ce poate fi un aspect foarte important, nemaifiind nevoie să se deplaseze pentru cumpărarea diferitelor produse. 

Iată 13 accesorii indispensabile într-o frizerie sau barber (shop):

  1. Foarfeci profesionale. Un set de foarfeci de calitate superioare sunt esențiale pentru tunsori cât mai precise și pentru satisfacția clienților tăi. 
  2. Masina de contur de cea mai bună calitate, care să asigure performanțe incredibile de tăiere și contur.
  3. Un set complet de pieptene care să aranjeze părul și barba clienților tăi într-un mod atrăgător și care să atragă privirile. Desenează linii fascinante și creează diferite forme ale firelor de păr cu ajutorul pieptenilor. 
  4. Perii pentru coafat utilizate pentru îndreptarea și coafarea părului în cele mai interesante tendințe. 
  5. Produse de styling, precum spumă pentru volumul și fixarea tunsorii, gel de păr pentru menținerea unei forme cât mai multe ore, ceară de păr pentru crearea unei texturi, lac de păr pentru protejarea împotriva umidității.
  6. Produse de îngrijire a părului, precum șampoane profesionale, balsamuri, măști, uleiuri speciale cu arome delicate și sofisticate în același timp, care să asigure hidratarea și îngrijirea părului cu efecte pe termen lung.
  7. Burete de frizură pentru aplicarea produselor de styling și pentru distribuirea lor uniformă. 
  8. Prosoape de unică folosință fabricate din materiale prietenoase cu mediul, pentru utilizarea lor în diferite scopuri.
  9. Dezinfectanți și mănuși de protecție pentru o igienă perfectă. 
  10. Briciuri și pămătufuri pentru bărbierit și tuns.
  11. Pelerine pentru tuns de unică folosință.
  12. Oglinzi de diferite dimensiuni.
  13. Aparatură pentru frizerie, cum ar fi shavere, mașini de tuns, uscătoare pentru păr. 
ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Nu uita de atmosfera pe care trebuie să o creezi într-un barber shop. Muzică relaxantă în surdină în funcție de preferințele clientelei care îți calcă pragul, posibilitatea de servire a unei cafele sau ceai în interiorul locației, chiar în mod gratuit. 

Dacă ai ales o componentă de shop, asigură-ți un stoc considerabil de produse de îngrijire și styling a părului, dar și mobilier modern pe care le poți comanda online de pe magazin.visuel.ro, expertul tău în frumusețe, care vine cu o gamă variată de produse, la prețuri avantajoase. 

ADVERTISING

Du-ți afacerea la un alt nivel! Oferă clienților tăi servicii profesionale pentru satisfacția acestora și revenirea în salonul tău de înfrumusețare!