Vesti bune: România are prima zona liberă de coronavirus și tot mai multe variante de petrecut timpul liber

Vesti bune: România are prima zona liberă de coronavirus și tot mai multe variante de petrecut timpul liber

Veștile bune de astăzi ne conving că există, totuși, o luminiță la capătul tunelului: un oraș din România se declară ”zonă liberă de coronavirus”, încă un vaccin experimental își dovedește succesul și un mare retailer angajază, într-o perioada marcata de concedieri și încheieri de contracte de muncă.

Vești bune vin și pentru weekenduri și concedii: Circul Metropolitan București se redeschide cu spectacole în aer liber, iar turiștii pot vizita din nou Constanța de la etajul autobuzului dedicat lor.

Primul oraș din România care se declară complet eliberat de coronavirus

Aradul este primul oraș din România liber de COVID-19, după ce ultimul pacient internat la Spitalul Județean a fost testat negativ. Autoritățile susțin că epidemia este sub control, chiar dacă Aradul este situat la graniță și este un județ de tranzit.

ADVERTISING

Președintele Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca, spune că în ultima lună nu au fost niciodată mai mult de trei-patru pacienți internați cu noul COVID.

Un vaccin experimental pentru COVID-19 a arătat rezultate pozitive într-un studiu clinic

Un vaccin experimental pentru COVID-19 al Pfizer şi BioNTech a arătat rezultate pozitive într-un studiu clinic, declanşând reacţii ale sistemului imunitar la pacienţi sănătoşi, dar a provocat febră şi alte efecte secundare, mai ales în cazul dozelor mai mari.

Primele date clinice cu privire la vaccin au fost dezvăluite miercuri într-o lucrare lansată pe platforma de preprint MedRXiv, ceea ce înseamnă că nu a fost încă revizuită de specialişti terţi sau publicată într-un jurnal.

ADVERTISING

O mare companie din România angajează încă 1.000 de oameni, când alții fac concedieri

Cel mai mare retailer electro-IT din România demarează un amplu proces de angajare, pentru a susține extinderea și modernizarea rețelei de magazine la nivel național. 

Este vorba despre ALTEX România, care își mărește echipa cu încă 1.000 de angajați, pentru a maximiza eficacitatea și calitatea serviciilor de consultanță oferită clienților, dar și a managementului operațional.

Circul Metropolitan București se redeschide

Circul Metropolitan București se redeschide, anunță Primăria Capitalei. Seria spectacolelor în aer liber debutează vineri, 3 iulie 2020, de la ora 19:00

Circul Metropolitan București deschide astfel seria spectacolelor care vor fi jucate în aer liber, pe tot parcursul verii, în zona special amenajată pentru public în vecinătatea sălii de spectacole din Aleea Circului nr. 15

ADVERTISING

Liber la plimbări între obiectivele turistice din Constanța, cu autobuzul supraetajat

Autobuzele etajate vor fi repuse în circulaţie de sâmbătă pe ruta Gara Constanţa – staţiunea Mamaia, traseul acestora incluzând peste 100 de obiective turistice, a informat miercuri administraţia locală.

„CT BUS introduce începând de sâmbătă, 4 iulie, linia City Tour, pe ruta Gară CFR – staţiunea Mamaia.

Traseul autobuzelor etajate cuprinde peste 100 de obiective turistice importante din oraşul Constanţa şi din staţiunea Mamaia:

  • roata panoramică ‘Tomis Eye’,
  • Silozurile ‘Anghel Saligny’,
  • Vechea Bursă Maritimă,
  • Gara Maritimă,
  • ‘Cuibul Reginei’,
  • Muzeul de Istorie şi Arheologie,
  • ‘Edificiul roman cu mozaic’,
  • Moscheea ‘Carol I’,
  • Cazinoul,
  • Acvariul,
  • Farul Genovez,
  • Portul turistic ‘Tomis’,
  • Delfinariul,
  • Satul de Vacanţă,
  • Cazinoul din Mamaia

şi multe altele pe care turiştii şi constănţenii sunt invitaţi să le descopere într-o plimbare relaxantă şi confortabilă cu linia City Tour”, reiese dintr-un comunicat de presă transmis de Primăria Constanţa.

Citește și:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇