O mare companie din România angajează încă 1.000 de oameni, când alții fac concedieri

O mare companie din România angajează încă 1.000 de oameni, când alții fac concedieri

Cel mai mare retailer electro-IT din România demarează un amplu proces de angajare, pentru a susține extinderea și modernizarea rețelei de magazine la nivel național. 

Este vorba despre ALTEX România, care își mărește echipa cu încă 1.000 de angajați, pentru a maximiza eficacitatea și calitatea serviciilor de consultanță oferită clienților, dar și a managementului operațional.

Pozițiile deschise sunt variate și sunt disponibile în magazinele din toată țara, dar și în centrele logistice: casieri, consultanți vânzări, responsabili service, responsabili online, șef raion, responsabil financiar, director de magazin, director adjunct de magazin, picker, stivuitorist, manipulant marfă etc., se arată într-un comunicat al companiei.

„Într-o perioadă plină de incertitudini, cu blocaje financiare pe toate palierele, ne-am asumat responsabilitatea de a susține redresarea economiei românești prin continuarea planului investițional și accelerarea procesului de angajare.

Pentru noi, evoluția business-ului este prioritară, alocând peste 27 milioane de euro din fonduri proprii pentru a deschide noi centre de retail în toată țara și, implicit, peste 1.000 de noi locuri de muncă.

Suntem nerăbdători să-i cunoaștem pe viitorii colegi, care vor fi parte din misiunea noastră de a asigura accesul românilor la tehnologii de ultimă oră și nu numai”, a declarat

Edvin Abdulachim, Director comercial, Altex România.

Altex România asigură tuturor noilor angajați sesiuni de induction, dar și training-uri de perfecționare sau specializate (training tehnologii produse și servicii, vânzări, consultanță comercială etc.). De asemenea, angajații beneficiază și de bonusuri de performanță acordate în funcție de calitatea suportului acordat. Cei interesați pot aplica pentru o poziție în cadrul Altex România pe site-ul oficial altex.ro la secțiunea cariere.

ADVERTISING

Despre ALTEX România 

Altex România este lider pe piața de retail din România, cu 125 magazine deschise în țară. În peste 28 de ani de provocări, Altex a trecut de la un business local de import de televizoare la liderul pieței de produse electronice, electrocasnice, IT&C și multimedia din România.

Încă de la înființare, compania Altex și-a propus să ofere produse de calitate adecvate nevoilor consumatorilor și soluții de finanțare accesibile.

Altex oferă clienților o gamă variată de electrocasnice mici, electrocasnice mari, produse cosmetice, parfumuri, obiecte de voiaj, trolere, produse pentru bebeluși, articole pentru copii, biciclete electrice, mașini second-hand, laptopuri, televizoare, telefoane, produse software, aspiratoare, fiare de calcat, aparate de aer condiționat, jocuri pentru PC și diverse console (cum ar fi PS sau Xbox), calculatoare pentru gaming și multe alte produse. 

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Serviciul de 2X diferența versus alte magazine online sau offline asigură clienților cel mai mic preț din România.

Pentru a-și ajuta clienții să aibă acces la finanțare, Altex a înființat Credex, o companie de credite de consum, care oferă soluții optime de finanțare la dobânzi scăzute, pentru achiziția articolelor de pe website și din rețeaua națională de magazine.

Citește și: Uzina Ford de la Craiova dă afară peste 200 de angajați


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇