Târgul de Crăciun din Sibiu se deschide cu becuri economice și ambalaje biodegradabile

Târgul de Crăciun din Sibiu se deschide cu becuri economice și ambalaje biodegradabile

Târgul de Crăciun din Sibiu, considerat cel mai longeviv eveniment de profil din ţară, se va deschide în 11 noiembrie, în Piaţa Mare din centrul orașului. Montarea becurilor economice a început deja.

„Aşteptăm de prea mult timp momentul în care putem organiza Târgul de Crăciun din Sibiu fără niciun fel de restricţii şi ne-am pregătit intens pentru a depăşi ediţiile anterioare pandemiei ca dimensiuni, ca număr de expozanţi, ca puncte de atracţie pentru vizitatori şi, cel mai important, ca atmosferă.

ADVERTISING

Crăciunul este cea mai importantă sărbătoare pentru români, iar la Sibiu vrem să o sărbătorim cu tot fastul. Vă aşteptăm pe toţi la Târg!", a transmis organizatorul evenimentului, Andrei Drăgan Răduleţ.

"Instalaţiile de iluminat sunt construite cu becuri economice, iar programul de iluminat va fi adaptat la nivelul de lumină, astfel încât beculeţele să se aprindă doar în momentul în care chiar are sens. La fel, toate ambalajele de unică folosinţă utilizate de cei care oferă produse alimentare sau băuturi sunt biodegradabile, pentru un impact minim al deşeurilor asupra mediului", a detaliat organizatorul.

ADVERTISING

Ajuns la cea de-a 15-a ediţie, Târgul de Crăciun de la Sibiu va reuni 110 participanţi din 20 de judeţe.

Miercuri au început şi înscrierile la Atelierul lui Moş Crăciun, iar în primele 24 de ore s-au ocupat peste 80% dintre locurile disponibile destinate grupelor organizate de către şcoli şi grădiniţe.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇