Peste 100 de firme și-au vaccinat antiCovid angajaţii

Peste 100 de firme și-au vaccinat antiCovid angajaţii

Peste 100 de firme au început să-și vaccineze angajații, 31 dintre acestea fiind din domeniul HORECA, a anunţat, marţi, secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii Andrei Baciu.

El a precizat că activitatea se derulează cu ajutorul a 47 de echipe care s-au deplasat la sediul acestor operatori privaţi.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

"Până în acest moment, avem un total de 5.011 persoane vaccinate", a adăugat vicepreşedintele Comitetului naţional de coordonare a activităţilor privind imunizarea împotriva SARS-CoV-2.

Cele mai multe persoane au fost vaccinate în Bucureşti - 1.888, urmat de judeţele Bihor - 885, Dolj - 504 şi Braşov - 500.

Cei mai mulţi operatori economici care au început vaccinarea anti-COVID a angajaţilor sunt din judeţele Alba şi Hunedoara - câte 15, Bihor şi Dolj - câte 14, Mureş - 7.

"Sunt şi judeţe unde această activitate încă nu a demarat şi aş profita de ocazie pentru a încuraja această activitate", a completat Baciu.

Vezi și Campanie de vaccinare a angajaților din HORECA, la Hanul lui Manuc din Capitală (Galerie foto)

Citeşte articolele zilei pe SpotMedia.ro:


Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!