Noapte haotică la Virginia Beach: Doi morţi şi mai multe persoane rănite, într-o serie de incidente cu împuşcături pe plajă

Două persoane au fost ucise și cel puțin opt rănite într-o serie de incidente armate, care au avut loc într-o zonă de coastă din Virginia Beach, statul american Virginia.

Poliția a descoperit, iniţial, cel puțin opt victime împușcate pe plajă, la scurt timp după ora locală 23:00, relatează CNN.

Vineri seara, șeful poliției din Virginia Beach, Paul Neudigate, a ţinut un briefing de presă în care a precizat că, în timp ce polițiștii investigau prima scenă a crimei, s-au auzit focuri de armă la mică distanță, iar o persoană a fost împuşcată de un poliţist.

ADVERTISING

O a doua persoană a fost ucisă într-un incident separat din apropiere, a spus Neudigate.

Poliția încă încearcă să stabilească ce s-a întâmplat.

Pe de altă parte, un ofițer de poliție din Virginia Beach a fost dus la spital, cu răni care nu-i pun viața în pericol, după ce a fost lovit de o mașină.

"Ceea ce puteți vedea este că avem un incident foarte haotic, o noapte foarte haotică pe plajă. Multe scene diferite ale crimelor", a spus Neudigate.

Nu au fost făcute arestări deocamdată, dar oficialul a precizat că mai multe persoane au fost reţinute și se află în custodia poliției. Implicarea lor este încă neclară.

ADVERTISING

În timpul briefing-ului, Poliția nu a oferit vreun motiv pentru aceste incidente și nici nu a furnizat detalii cu privire la starea celor răniți.

Într-o postare anterioară pe Twitter, Poliția a spus că mai multe dintre victime au suferit răni care le pun viața în pericol.

Citeşte articolele momentului pe SpotMedia.ro

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇