Cum se păstrează romantismul pe timp de pandemie: Tel Aviv oferă gratuit cabinele de salvamar pentru cine romantice

Cum se păstrează romantismul pe timp de pandemie: Tel Aviv oferă gratuit cabinele de salvamar pentru cine romantice

Primăria din Tel Aviv va oferi gratuit cuplurilor ocazia de a ieşi la o întâlnire pe malul Mării Mediterane şi pune la dispoziţia doritorilor de cine romantice cabinele de salvamar, informează autorităţile israeliene.

Potrivit unui comunicat de presă al municipalităţii, persoanele care vor să beneficieze de această facilitate se pot programa online, pe pagina de Internet dedicată Tel Aviv, şi pot alege una dintre cabinele disponibile pe plajele existente.

"Cum barurile şi restaurantele rămân în continuare închise din cauza coronavirusului şi a măsurilor de limitare a răspândirii virusului in Israel, municipalitatea oraşului Tel Aviv a venit cu o soluţie inovatoare pentru păstrarea romantismului în vreme de pandemie şi pentru revitalizarea oraşului: folosirea gratuită a cabinelor de salvamari din Tel Aviv de către cuplurile care îşi doresc o cină romantică, pe malul mării", menţionează sursa citată.

ADVERTISING

Iniţiativa a fost lansată în cadrul campaniei "Tel Aviv-Yafo: oraşul care nu se opreşte niciodată" şi îşi propune să revitalizeze oraşul, în ciuda restricţiilor impuse de răspândirea pandemiei.

Cabinele au fost decorate

Cabinele sunt situate pe plajele Bograshov, Hilton şi Metzitzim din Tel Aviv şi sunt inactive pe timpul iernii, astfel că îndrăgostiţii se pot bucura de o privelişte de neegalat, pe fundalul sunetului Mării Mediterane.

Cabinele salvamarilor au fost decorate pentru aceste cine romantice şi au primit deja primele cupluri de îndrăgostiţi.

ADVERTISING

Litoralul din Tel Aviv are un total de 13 plaje oficiale, care se întind pe o lungime de 14 kilometri începând de la Herzliya la Bat Yam.

Fiecare plajă este dotată cu vestiare şi băi, salvamari, o sală pentru acordarea primului ajutor, scaune, şezlonguri, pergole, scaune speciale pentru persoanele cu dizabilităţi care le permit acestora să plutească pe apă, precum şi spaţii de joacă pentru copii.

Toate cele 13 plaje din Tel Aviv au fost premiate în anul 2019 cu Steagul Albastru (Blue Flag). Distincţia certifică cele mai înalte standarde de confort, siguranţă, curăţenie, accesibilitate pentru persoanele cu dizabilităţi şi protecţia mediului. 

ADVERTISING

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇