Cozi imense în Ankara la centrele de vaccinare (Foto)

Cozi imense în Ankara la centrele de vaccinare (Foto)

Turcii au format cozi imense, luni seara, la spitalele din Ankara, după ce toate persoanele peste 55 de ani au devenit eligibile pentru vaccinarea antiCovid.

Imediat ce ministrul Sănătății, Fahrettin Koca, a anunțat că se pot imuniza și persoanele care au peste 55 de ani, oamenii s-au programat pentru vaccinare și au venit la centre, în ciuda orei târzii, scrie publicația turcă YeniSafak.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

”Coada de la Spitalul Orășenesc Ankara. Ora programării a trecut și sunt în jur de 500 de persoane în fața noastră”, a scris Halit Namık Demir pe Twiiter.

De la începutul campaniei de vaccinare, care a debutat pe 14 ianuarie, Turcia a imunizat cu prima doză peste 12,2 milioane de persoane, iar cea de a doua doză a fost administrată la aproape 7,8 milioane de persoane, informează Anadolu Agency.

Turcia are aproape 84 de milioane de locuitori.

Confruntată cu o creștere a numărului de cazuri de Covid, Turcia a reintrodus carantina în weekenduri, precum și numeroase alte restricții în timpul săptămânii. Au fost interzise și mesele comune de Ramadan.

I.O.

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:


Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!