Bătaie filmată în trafic, la Timișoara, cu doi bărbați și două femei. Ce a făcut Poliția (Video)

Bătaie filmată în trafic, la Timișoara, cu doi bărbați și două femei. Ce a făcut Poliția (Video)

Anchetatorii fac verificări după ce în mediul online au apărut imagini cu o șicanare în trafic și o bătaie între între şoferii şi pasagerii din două maşini. Incidentul s-a produs pe o șosea din județul Timiș.

Poliţiştii s-au autosesizat, au dat amenzi şi au suspendat permisele pentru şoferii implicaţi.

"Poliţiştii Biroului Rutier Timişoara s-au sesizat din oficiu în urma apariţiei în mediul online a unor imagini video în care două autovehicule s-au şicanat în trafic, pe DJ 691, iar la un moment dat autovehiculele s-au oprit, conducătorii auto şi pasagerii au coborât, a izbucnit o altercaţie între aceştia ulterior aplicându-şi mai multe lovituri în zona feţei”, a transmis IPJ Timiş.

ADVERTISING

Anchetatorii au stabilit că incidentul a avut loc pe 28 iulie. Persoanele implicate au fost identificate.

”În urma verificărilor şi investigaţiilor efectuate, poliţiştii rutieri au stabilit că incidentul a avut loc în data de 28.07.2023, au identificat persoanele implicate în altercaţie, fiind vorba despre o femeie în vârstă de 24 de ani, conducătoarea unui autoturism şi pasagerul, un bărbat în vârstă de 40 de ani, iar conducătorul celuilalt autoturism, un tânăr în vârstă de 18 ani şi pasagera acestuia, o tânără în vârstă de 19 ani”, a mai precizat IPJ Timiş.

ADVERTISING

De asemenea, au fost aplicate sancţiuni.

”Cei doi conducători auto au fost sancţionaţi contravenţional conform O.U.G. 195/2002 şi a fost luată măsura complementară a reţinerii permiselor de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce pentru 30 de zile, pentru conducere agresivă”, mai transmite IPJ Timiş

Poliţiştii mai fac cercetări şi cu privire la comiterea infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

Aplauze! 👏Stăm în prezența unor adevărați "eroi" ai șoselelor! În stânga avem un conducător de BMW care pare că a obtinut permisul de conducere la școala de arte marțiale condusă de Bruce Lee, unde luptele în trafic sunt cursuri obligatorii! De la care putem invata cum să ignorăm regulile și să ne batem cu onoare în trafic!Iar in dreapta întâlnim o adevărată virtuoză a raliurilor în trafic, însoțită de un copilot pasionat de Jean Claude VanDame, care se inspiră cu siguranță din filmele idolului său, ca să ne demonstreze cum indisciplina și luptele în trafic pot fi adevăratele chei ale succesului rutier! Vă aplaudăm pentru modul în care faceți din trafic un veritabil circ!🤡 Felicitări, pentru spectacolul de comedie rutiera, sunteți cu adevărat modele demne de a fi ... urmarite!👮🚔

Publicată de Instructor auto Mircea Crisan pe Duminică, 30 iulie 2023

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇