12 persoane au fost arestate după ce au participat la o ședință foto nud, în Dubai (Video)

12 persoane au fost arestate după ce au participat la o ședință foto nud, în Dubai (Video)

Mai multe persoane au fost arestate în Dubai, după o ședință foto nud pe balconul unei clădiri.

Clipuri video care circulă în mediul online arată un grup de femei care pozează nud pe balcon. Astfel, au fost arestate 11 femei din Ucraina, dar și un rus, conform BBC.

Cele 12 persoane sunt acuzate de expunerea publică a trupului, care este considerată infracțiune în Dubai. Aceasta se pedepsește cu până la 6 luni de închisoare sau cu o amendă de 981 de lire sterline (5.000 de dirhami).

Multe dintre regulile din Emiratele Arabe Unite se bazează pe legea Sharia și oamenii au fost închiși în trecut pentru manifestări publice de afecțiune sau relații homosexuale.

ADVERTISING

Ședința foto a avut loc în districtul Marina. Consulatul Ucrainei a confirmat informația și a precizat că le va vizita pe femeile arestate marți.

Bărbatul rus care ar fi organizat ședința foto a fost, de asemenea, arestat. El poate fi condamnat la 18 luni de închisoare.

Poliția din Dubai a avertizat că oricine publică materiale pornografice sau orice material care ”poate prejudicia moralitatea publică” poate fi băgat în închisoare sau sancționat cu amendă.

”Astfel de comportamente inacceptabile nu reflectă valorile și etica societății emiratelor”, se arată într-o declarație a poliției.

ADVERTISING

Orice persoană care locuiește sau vizitează EAU este supusă legilor sale. Nu există excepții pentru turiști.

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

A.D.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇