Deşi e pe locul 2, Turcan spune că PNL va construi un guvern fără primul clasat PSD. În plus, se laudă cu victoria de la Sibiu

Deşi e pe locul 2, Turcan spune că PNL va construi un guvern fără primul clasat PSD. În plus, se laudă cu victoria de la Sibiu

Liderul organizaţiei judeţene PNL, Raluca Turcan, a anunţat că liberalii vor construi un guvern fără PSD.

De asemenea, Raluca Turcan a afirmat că PNL a câştigat „detaşat” alegerile parlamentare din judeţul Sibiu, însă nu a menţionat deocamdată rezultatele numărătorii paralele.

Rezultate parțiale BEC: PSD își mărește avansul, AUR suflă în ceafa USR-PLUS, două partide ratează Parlamentul (Hartă interactivă și grafic comparativ cu 2016)

"Sibienii au spus astăzi, din nou, că PNL este partidul în care au cea mai mare încredere. (...) Misiunea PNL în interesul public nu a fost niciodată uşoară, fiindcă a fost întotdeauna tratată cu seriozitate.

ADVERTISING

Vom face la fel şi acum şi vom construi, aşa cum ne cer sibienii, un guvern fără PSD! Am încredere că realitatea va confirma dorinţa românilor de a avea o guvernare cinstită, stabilă şi predictibilă.

În parteneriat cu preşedintele Klaus Iohannis şi cu administraţia locală. În judeţul Sibiu, însă, PNL a câştigat detaşat aceste alegeri! Suntem partidul în care locuitorii au cea mai mare încredere!", a scris Raluca Turcan, pe pagina sa de Facebook.

Raluca Turcan a mulţumit echipei PNL, tuturor alegătorilor şi celor care au organizat alegerile.

ADVERTISING

Raluca Turcan a candidat pentru Camera Deputaţilor, prima pe lista PNL Sibiu.

Potrivit datelor BEC și AEP, după centralizarea proceselor verbale din 95% din secții, PSD se află detaşat pe primul loc, urmat de PNL și USR-PLUS.

Citește și:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇