Mesajul lui Ponta în miez de noapte: Acum este timpul pentru familie

Mesajul lui Ponta în miez de noapte: Acum este timpul pentru familie

Acum este timpul pentru familie, pentru prieteni adevărați, noi proiecte și noi provocări, spune liderul Pro România, Victor Ponta, după ce cifrele, până în acest moment, arată că formațiunea sa nu a reușit să treacă pragul de 5% pentru a intra în viitorul parlament.

„Acum este timpul pentru familie, pentru prieteni adevărați, noi proiecte și noi provocări”, scrie pe Facebook Victor Ponta.

El le-a mulțumit „din suflet” tuturor celor care i-au fost alături în proiect.

„Numai bine prietenilor - numai bine tuturor celorlalți! Never give up”, adaugă Ponta.

ADVERTISING

Potrivit rezultatelor parțiale disponibile în acest moment, formațiunea pe care o conduce, Partidul Pro România, nu a reușit să treacă pragul electoral de 5% pentru a putea intra în viitorul parlament.

Rezultatele parţiale provizorii după numărarea a aproximativ 50% din voturile exprimate la alegerile parlamentare de duminică relevă că PSD se menţine pe primul loc atât la Camera Deputaţilor, cât şi la Senat, fiind urmat de PNL, iar AUR are procente mai mari decât cele din exit-poll, apropiindu-se la Alianţa USR-PLUS.

ADVERTISING

La acest moment, Pro România şi PMP se situează sub pragul electoral de 5%.

Clasamentul este următorul: 

Senat – PSD – 30,6%, PNL – 25,75%, USR-PLUS – 12,15 %, AUR – 8,97% Cameră –  PSD – 29,71%, PNL – 25,32%, USR-PLUS – 12,25%, AUR – 8,9%.

UDMR are şi el scoruri peste 6%.

Pro România şi PMP au în ambele Camere sub 4,5%.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇