California redeschide teatrele și permite evenimente sportive și concerte în interior, din 15 aprilie

California redeschide teatrele și permite evenimente sportive și concerte în interior, din 15 aprilie

Statul american California a decis ca, din 15 aprilie, să permită anumite activități culturale şi sportive.

Astfel, vor fi permise concertele în interior, evenimentele sportive, vor fi redeschise teatrele și se vor putea organiza conferinţe.

Însă cei care participă trebuie să fie vaccinați sau testați, conform Deadline.com.

Dr. Mark Ghaly, secretar al Agenției pentru Sănătate din California, a spus că purtând măști și prin vaccinare pot fi reluate anumite activițăți.

"Pe măsură ce continuăm să extindem vaccinarea, California este pregătită pentru o revenire sigură la viaţa normală", a transmis un consilier al guvernatorului Gavin Newsom, Dee Dee Myers.

ADVERTISING

El a precizat că va fi un efort comun al mediului de afaceri și al celor din domeniul artistic, împreună cu autoritățile, pentru a se asigura că nu vor reveni la restricţii.

O trupă rock a găsit o soluție pentru a ține concerte live în pandemie: Oameni în bule spațiale (Video)

În prezent, oraşul Los Angeles se află în scenariul portocaliu în ceea ce privește planul de redeschidere a anumitor evenimente.

În scenariul roșu, capacitatea este limitată la 10% sau 100 de persoane și crește la 25%, dacă toți cei prezenți sunt testați sau prezintă dovada vaccinării complete. 

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În scenariul portocaliu, capacitatea este limitată la 15% sau 200 de persoane și crește la 35%, dacă toți participanții sunt testați sau prezintă dovada vaccinării complete.

În scenariul galben, capacitatea este limitată la 25% sau 300 de persoane și poate ajunge la 50%, dacă toți cei prezenți sunt testați sau vaccinați cu ambele doze.

Iată câteva informaţii şi despre ce se întâmplă în România în acest domeniu:

ADVERTISING

Citeşte articolele zilei pe SpotMedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇