O trupă rock a găsit o soluție pentru a ține concerte live în pandemie: Oameni în bule spațiale (Video)

O trupă rock a găsit o soluție pentru a ține concerte live  în pandemie: Oameni în bule spațiale (Video)

Trupa rock americană The Flaming Lips a găsit cu un mod creativ de a da spectacole live în mijlocul pandemiei, intrând, și ei și publicul, în ”bule spațiale”.

Trupa a susținut astfel două concerte în Oklahoma, în care publicul a putut dansa în voie, fiecare în bula lui de plastic, scrie Reuters.

În anunțul de dinaintea spectacolului, fotograful Nathan Poppe a postat pe Twitter poze cu aranjamentul sălii, explicând că sunt 100 de bule, fiecare având capacitatea de a ține înăuntru maximum trei persoane.

ADVERTISING

Capsulele au fost echipate cu o boxă, o fantă de aer, o sticlă cu apă, un prosop și o pancartă pe care scrie ”Trebuie să merg la toaletă/Mi-e cald”. Cea din urmă este folosită pentru a atrage atenția stewarzilor, care fie îi ajută pe spectatori să meargă la toaletă, fie reumplu bula cu aer proaspăt.

Spectatorii sunt nevoiți să poarte mască atunci când ies din bula lor, dar odată intrați la loc, ea nu mai este necesară, potrivit instrucțiunilor prezentate de vocalistul Wayne Coyne.

ADVERTISING

”Cred că suntem norocoși că fanii The Flaming Lips au apreciat într-un fel această… aventură”, a afirmat Coyne pentru BBC. Cântărețul este cunoscut de mult timp publicului pentru ”băile” de spectatori pe care le făcea în bula sa de plastic.

”Nu e doar un alt concert… chiar faci parte dintr-un lucru fără precedent. Se pare că publicul este dispus să fie diferit”, a mai spus el.

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇