Universitatea Craiova anunță obiectivele sezonului după schimbarea antrenorului: "E clar"

Universitatea Craiova anunță obiectivele sezonului după schimbarea antrenorului: "E clar"

Universitatea Craiova are ca obiectiv câștigarea campionatului și a Cupei României în acest sezon.

Prin vocea lui Laurențiu Reghecampf, Craiova a anunțat obiectivele pe care conducerea le-a setat după ce l-a înlocuit pe Eugen Neagoe.

În cadrul unei conferințe de presă de prezentare, Laurențiu Reghecampf a vorbit despre revenirea sa la Universitatea Craiova și a dezvăluit obiectivele echipei pentru sezonul care abia a început.

Reghecampf o consideră favorită certă pe FCSB la titlu: "Obiectivul e clar, să ne luptăm la Cupă și campionat. Sunt câteva echipe cu maxim de puncte. FCSB are un fotbal foarte bun, Farul nu trebuie neglijat. Sunt vreo 4 echipe care se luptă la titlu.

ADVERTISING

FCSB este candidata principală la titlu. Noi nu ne putem lăuda pe noi. Oamenii din fotbal, patronii, știu că nu e ușor să formezi o echipă. S-au adus la Craiova jucători care au ridicat nivelul, sunt cei tineri care au crescut, dar fotbalul se joacă pe teren. Ești la mâna unor jucători pe care trebuie să știi să îi pui în teren", a spus Laurențiu Reghecampf în cadrul conferinței de presă.

Laurențiu Reghecampf este la al doilea mandat pe banca Universității Craiova, după cel din perioada iulie 2021-iunie 2022.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!