Tavi Popescu de la FCSB, aflat pe lista unui club important din Orient

Tavi Popescu de la FCSB, aflat pe lista unui club important din Orient

Octavian Popescu, decarul celor de la FCSB, unul dintre cei mai importanți jucători ai echipei roș-albastre, este în atenția unui club foarte bogat din țările arabe.

Tânărul jucător de 20 de ani le-a atras atenția celor de la Al Hilal, echipă din Arabia Saudită, unde au mai jucat în trecut 3 români, Ionuț Lupescu, Mirel Rădoi și Mihai Pintilii.

Cei de la Al Hilal vor să le facă concurență celor de la Al Nassr, care sunt aproape să îl transfere pe Cristiano Ronaldo. Astfel, ei vor în următoarea perioadă să aducă mai multe vedete tinere, unele dintre ele care s-au și evidențiat la Campionatul Mondial, din țări precum Maroc și Tunisia, după cum scrie Sport.ro.

ADVERTISING

Popescu nu a avut totuși un sezon prea strălucit în acest an la FCSB, dar rămâne de văzut dacă gruparea din Berceni vrea să se despartă acum de jucător, având în vedere că suma de transfer va fi una piperată.

Patru fotbaliști români au fost incluși într-un top al celor mai buni jucători U21 din anul 2022, printre ei este și Tavi Popescu, dar și Robert Popa de la FC U Craiova, Constantin Grameni de la Farul și Alex Pantea, tot de la FCSB.

D.A.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!