Mihai Stoica, ultimatum pentru Florinel Coman la FCSB: “Trebuie să îl scoată pe Tavi Popescu din echipă!”

Mihai Stoica, ultimatum pentru Florinel Coman la FCSB: “Trebuie să îl scoată pe Tavi Popescu din echipă!”

Managerul general al celor de la FCSB, Mihai Stoica a fost neiertător într-un discurs față de Florinel Coman și față de evoluțiile din ultima vreme ale șeptarului din Berceni.

Stoica susține că acesta trebuie să se redreseze cât mai curând, să-şi găsească din nou forma de vis din precedentele sezoane. Mijlocașul de 24 de ani a fost doar rezervă în ultimele 6 partide consecutive la FCSB.

“Coman este atacant lateral stânga. Punct! Nu există altă poziţie pentru Coman. Aia e poziţia pe care joacă el încă de la juniori. Trebuie să fie genul să se autodepăşească pentru a-l scoate pe Octavian din echipă. Nu ştiu dacă este. Nu am idee. Nu l-am citit foarte bine până acum. Există fotbalişti pe care îi simţi de la început.

ADVERTISING

El trebuie să înţeleagă că este într-un moment foarte important al carierei pentru că nu a fost obişnuit să nu joace. Doi ani a avut probleme foarte mari din cauza accidentărilor, iar acum trebuie să joace bine pentru că e 100%. Trebuie să lupte să îl scoată pe Tavi din echipă. Aşa se rezumă situaţia la momentul acesta”, puncta Mihai Stoica la televiziunea OrangeSport.

În acest sezon, Coman a marcat patru goluri, în 25 de meciuri în care a evoluat, în toate competiţiile.

În ultima partidă, FCSB a pierdut cu CFR Cluj, scor 0-1 acasă pe Arena Națională.

ADVERTISING

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!