Cosmin Olăroiu a vorbit despre posibila sa întoarcere la FCSB

Cosmin Olăroiu a vorbit despre posibila sa întoarcere la FCSB

Cunoscutul antrenor român Cosmin Olăroiu este în prezent tehnicianul celor de la Al Sharjah, în Qatar, însă inima sa va rămâne mereu la Steaua/actualmente FCSB din Liga 1, echipă la care a avut cele mai mari performanțe din carieră.

Prezent și el la Campionatul Mondial, Olăroiu a răspuns unei întrebări venite din partea unui jurnalist al cotidianului Gazeta Sporturilor, clasica întrebare dacă s-ar mai întoarce la FCSB.

„Vorbeam acum cu Olăroiu, în Qatar şi l-am întrebat dacă s-ar întoarce el la FCSB. Şi a spus: «Pentru mine ar fi foarte simplu. Dacă eu intru în vestiarul ăla, domin doar când intru. Domin vestiarul din start». Cum se întâmplă cu Dan Petrescu. «Dar dacă, prin absurd să spunem, mă pune antrenor la Real, am o problemă mare. Pentru că acolo e complicat, nu mai ajunge ce cunoştinţe am eu, contează cum te poţi impune în faţa unor jucători care, în primul rând, nu te văd ca pe unul care a câştigat Champions League, care are o anumită faimă»”, a punctat Dan Udrea, redactorul șef-adjunct al Gazetei Sporturilor, la televiziunea OrangeSport.

ADVERTISING

Olăroiu a antrenat echipa lui Becali în perioadele 2002-2003, 2005-2006, 2006-2007 și în 2011. Are un titlu în 2006, o Cupă în 2011 dar a bifat și marea performanță de a ajunge în semifinalele Cupei UEFA.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!