Simona Halep, analizată de presa din Italia. Care este cea mai importantă persoană din viața ei și ce lucru important a făcut la 18 ani

Simona Halep a fost actorul principal într-o analiză efectuată de presa italiană în ceea ce privește ascensiunea marii noastre sportive, de două ori campioană în turneele de Grand Slam.

Ziarul MondoSportivo prezintă zilele acestea cele mai importante lucruri de știut despre cei mai buni 20 de jucători ai planetei, iar Simona Halep se regăsește evident pe această listă publicată de jurnaliștii din Peninsulă.

Povestea sportivei de 29 de ani i-a fascinat pe italieni, care au scris despre Simona că s-a apucat de tenis dintr-o întâmplare practic, dar au ținut să amintească și de vestita operație de micșorare a sânilor pe care Halep a trebuit să o facă la 18 ani.

ADVERTISING

ITF a decis data disputării barajului dintre România și Italia din FedCup

”Protagonista noastră de astăzi se numește Simona Halep. S-a născut în anul 1991 într-o familie care trăia din afaceri cu lactate, la Constanța. La început nu făcea sport, dar a descoperit tenisul din pură întâmplare, începând să-şi însoţească fratele mai mare, Niculae, la lecţiile de tenis pe care acesta le urma. A început să se îndrăgostească de modul în care mingea sărea pe terenul de tenis. De îndată ce a pus mâna pe rachetă, a fost greu ca cineva să o mai oprească să joace tenis în fiecare zi.

ADVERTISING
Simona Halep vs Karolina Pliskova - WTA Rome 2020 Final - Highlights, Speech & Trophy Lift

După mai mulţi ani, s-a dezvoltat fizic, poate prea mult: la 18 ani a trebuit să facă o operaţie de micşorare a sânilor. A fost cel mai mare sacrificiu pe care a trebuit să îl facă, dar a fost absolut necesar pentru a-şi îmbunătăţi performanţa, în special la serviciu”, notau italienii de la MondoSportivo.it.

La final, jurnaliștii au numit și cea mai importantă persoană din viața Simonei, pe mama acesteia: ”Mama Simonei a fost cea mai importantă figură din cariera ei: o motivatoare şi o visătoare, a împins-o întotdeauna să dea totul pentru a-şi atinge obiectivele”, au încheiat materialul cei de la Mondo.

ADVERTISING

Simona Halep a terminat pe locul 2 WTA acest sezon, sezon în care se poate lăuda că a triumfat la turneele de la Dubai, Praga și Roma.

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Toni Petrea anunță care sunt cei doi jucători de la FCSB pe care nu se poate baza în derbiul cu CFR Cluj

Urcare impresionantă pentru Sorana Cîrstea după triumful de la Dubai. Cu ce sumă s-a ales la capătul primului trofeu după 4 ani

Carantina se prelungește în cinci localități din Ilfov

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!