Toni Petrea anunță care sunt cei doi jucători de la FCSB pe care nu se poate baza în derbiul cu CFR Cluj

Toni Petrea anunță care sunt cei doi jucători de la FCSB pe care nu se poate baza în derbiul cu CFR Cluj

Antrenorul celor de la FCSB, Toni Petrea a vorbit la conferința de presă oficială de dinaintea partidei derbi cu CFR Cluj și a spus și care sunt cei doi jucători pe care nu crede că se va putea baza.

Jocul are loc duminică de la ora 21 și va fi LIVE text, fază cu fază pe SpotMedia.ro.

Petrea spune că partida va fi una dificilă și că elevii săi vor întâlni o formație redutabilă, chiar dacă ardelenii vin cu un moral prăbușit după ratarea calificării în primăvara europeană UEL: ”Întâlnim un adversar redutabil, o echipă formată din jucători experimentați. Au jucători cu foarte multe meciuri în cupele europene. Cu siguranță vă fi un meci aprig. Sper să ne ridicăm la nivelul partidei și să facem tot ce depinde de noi pentru a câștiga. Am văzut meciurile lor. Din punctul meu de vedere sunt în revenire de formă. Au toate motivele să fie concentrați pe competiția internă. Cu siguranță noul antrenor va dori să își pună amprenta asupra evoluției echipei”.

ADVERTISING

Noul transfer al celor de la FCSB va încasa o primă uriașă din partea lui Gigi Becali - surse

Vorbind despre posibilii absenți de mâine, Petrea a nominalizat cei doi jucători cu probleme: ”Deocamdată ne gândim la jocul cu CFR și apoi mai avem 2 partide importante. Nu este nicio problemă, am mai disputat partide în acest ritm și suntem pregătiți.

Rezumat: FCSB - CFR Cluj 0 - 2 Liga 1 Play Off

Vom decide după antrenamentul de astăzi dacă Tănase va evolua sau nu cu CFR. Mai avem o problemă cu Soiledis, care a acuzat și el o accidentare. În rest, nu mai avem jucători indisponibili pentru meciul din această etapă”, a vorbit fostul secund al lui Reghecampf în fața jurnaliștilor prezenți la conferința de presă mai sus amintită.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

FCSB e lidera din Liga 1 și e favorită la casele de pariuri duminică, deși nu a mai câștigat în Gruia de fix 6 ani și 4 luni.

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Liga 1: Meciul dintre Clinceni și FC Argeș, amânat pentru 24 de ore, din cauza terenului impracticabil

Post surpriză pentru Dan Petrescu. Poate fi selecționer la o națională cunoscută din țările arabe - presă

România a trecut de 550.000 de cazuri de COVID. 148 de oameni au murit în ultimele 24 de ore, inclusiv un copil de până în 9 ani (Infografice)

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!