Noul transfer al celor de la FCSB va încasa o primă uriașă din partea lui Gigi Becali - surse

Noul transfer al celor de la FCSB va încasa o primă uriașă din partea lui Gigi Becali - surse

FCSB a început să se miște serios pe piața transferurilor, acolo unde a bifat deja un prim transfer pentru anul 2021, e vorba de cel al muntenegreanului Risto Radunovici.

Fundașul stânga de la Astra a bătut palma cu Gigi Becali și va ajunge de pe 15 ianuarie la clubul din Berceni. El va primi acolo un salariu destul de mare, de 11.000 de euro lunar, la care se adaugă și un mare bonus pentru calificarea în grupele unei cupe europene.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

FCSB a făcut primul transfer din această iarnă

Becali a plătit suma de 375.000 de euro pentru jucătorul de 28 de ani, care va avea o primă de 100.000 de euro pentru calificarea în grupele europene, Europa League sau Champions League, o primă aproape egală cu salariul său pe un an, după cum scrie cotidianul Gazeta Sporturilor.

În aceste momente, gruparea lui Becali, FCSB, mai negociază aducerea unui fundaș, de data asta unul central, e vorba de Andrei Chindriș. Jucătorul de la Botoșani, de 21 de ani, ar putea ajunge la FCSB tot după 15 ianuarie, asta însă numai dacă Becali se va înțelege cu patronul moldovenilor la preț, cu Valeriu Iftime.

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Declarația zilei în Liga 1 îi aparține lui Marius Croitoru: ”Îi comandăm domnului arbitru radiatoare”

ITF a decis data disputării barajului dintre România și Italia din FedCup

FDA a autorizat vaccinul Pfizer/ BioNTech anti-Covid pentru utilizare de urgenţă

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.