Declarația zilei în Liga 1 îi aparține lui Marius Croitoru: ”Îi comandăm domnului arbitru radiatoare”

Declarația zilei în Liga 1 îi aparține lui Marius Croitoru: ”Îi comandăm domnului arbitru radiatoare”

Fără îndoială declarația acestui week-end în fotbalul românesc îi aparține antrenorului celor de la FC Botoșani, Marius Croitoru, dezamăgit că echipa sa nu a trecut de Astra Giurgiu, dar și foarte supărat pe arbitrul întâlnirii.

Moldavii au remizat pe teren propriu cu Astra, scor 1-1 în prima partidă a etapei cu numărul 13 din L1, iar după joc, Croitoru s-a plâns de atitudinea de la final a arbitrului Iulian Călin, care nu a prelungit mai mult partida:

Egal în primul meci din etapa a 13-a a Ligii 1

ADVERTISING

”L-am întrebat pe domnul arbitru de ce nu a prelungit mai mult meciul, mi-a zis că 'E frig'. Îi comandăm domnului arbitru radiatoare puternice, să se încălzească. Să spună arbitrii că le e frig? Schimbările, tragerile de timp din prelungiri... Trebuia jucat mai mult, în afară se arată patru minute de prelungire și se joacă șase. Bine, nu de asta n-am dat noi gol. Dar simplul fapt că îți dă un așa răspuns te blochează. N-am auzit în viața mea așa ceva. Și mie mi-era frig, avea dreptate”, a declarat tehnicianul lui Botoșani după joc, pentru cei de la DigiSport.

ADVERTISING
REZUMAT: FC Botoşani - Astra 1-1. A debutat sirianul moldovenilor

Botoșănenii sunt acum la trei puncte în spatele ultimului loc de play-off, ocupat în prezent de UTA, având 14 puncte la activ.

Pentru FC Botoşani a marcat Keyta, în minutul 69 din penalti, iar pentru Astra Giurgiu a înscris Montini, în minutul 55, în jocul de mai sus.

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Hotărârea privind prelungirea stării de alertă cu încă 30 de zile, publicată în Monitorul Oficial

Harlem Gnohere a ținut să lămurească și el problema rasismului în România, după cazul provocat de Colțescu în Champions League

ADVERTISING

Franța și Rusia, meci dramatic la Europenele de handbal, decis în ultimele secunde. Rezultatele și clasamentul din grupa principală I

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!