ITF a decis data disputării barajului dintre România și Italia din FedCup

ITF a decis data disputării barajului dintre România și Italia din FedCup

Meciul de baraj dintre România și Italia, din play-off-ul Grupei Mondiale a Billie Jean King Cup, așa cum se numește mai nou Fed Cup, a fost reprogramat în 2021 după ce în acest an nu s-a mai putut disputa din cauza pandemiei de coronavirus.

ITF, Federația Internațională de tenis, a anunțat vineri noile date de desfășurare ale partidelor din această competiție pentru anul viitor, e vorba de Billie Jean King Cup by BNP Paribas, noul nume sub care se desfășoară Fed Cup.

Ce mare obiectiv are Simona Halep în 2021 și ce spune despre participarea în Fed Cup

ADVERTISING

Iar meciul România – Italia a fost reprogramat pentru 16-17 aprilie 2021. Inițial, partidele trebuiau să aibă loc în aprilie 2020, ele au fost apoi amânate pentru 5-6 februarie 2021, dar acum s-a luat decizia ca ele să se joace în aceeași săptămână cu turneul final de la Budapesta.

Romania e in semifinala Fed Cup

România va juca în week-endul 16-17 aprilie cu naționala Italiei, meciul urmând a avea loc în țara noastră, cel mai probabil în condiţii hard indoor, la Cluj-Napoca.

Turneul final al Fed Cup, cel din 2020, va avea loc la Budapesta între 13-18 aprilie 2021.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

România a ajuns să joace baraj de menținere în Grupa Mondială după ce a fost învinsă ultima dată de Rusia cu 3-2, tot la Cluj.

România și Italia s-au întâlnit de trei ori până în prezent, iar româncele sunt conduse cu 2-1 în meciurile directe, ultima întâlnire fiind un eșec pentru noi, scor 1-2 la Bari în 1997, în primul tur al Grupei I a zonei Europa/Africa.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Simona Halep a oferit noi amănunte despre perioada în care a fost infectată cu Covid-19

Nişte alegeri pierdute: un Brânzovenescu oarecare

ADVERTISING

Franța și Rusia, meci dramatic la Europenele de handbal, decis în ultimele secunde. Rezultatele și clasamentul din grupa principală I

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din tenis!