Ronaldo Deaconu a fost folosit de CSA Steaua într-un meci amical

Ronaldo Deaconu a fost folosit de CSA Steaua într-un meci amical

O mare surpriză se preconizează pe piața transferurilor, acolo unde Ronaldo Deaconu, jucător exponențial pentru Gaz Metan Mediaș, de care tocmai s-a despărțit, dorit de FCSB sau Craiova, e pe cale să aleagă calea ligii secunde.

Deaconu, 24 de ani, a evoluat sâmbătă într-un joc amical pentru CSA Steaua, formație de ligă secundă, meci test disputat cu cei de la Farul II, scor 6-1.

În prezent liber de contract, Deaconu a fost în lotul steliștilor și a fost chiar folosit de antrenorul Daniel Oprița, așa cum au anunțat suporterii Stelei, prin facțiunea Asociația Steliștilor 1947.

Sezonul acesta, Deaconu a avut la Gaz Metan 20 de partide bifate, cu trei goluri marcate și cu 8 pase de gol, fiind cotat la 1,2 milioane de euro.

ADVERTISING

Deși s-a spus inițial că s-a înțeles cu cei de la Farul Constanța, Deaconu, jucător prezent în lotul României la Olimpiada de vară de la Tokyo, este încă liber de contract, fiind dorit de formații precum Greuther Furth, Vfl Bochum (Germania), Wisla Cracovia (Polonia), Sturm Graz (Austria), dar și de FCSB sau Universitatea Craiova.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!